Apple Store offline in afwachting van nieuwe iPads

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op de nieuwe producten die zeer binnenkort aangekondigd worden. Bestellen is daardoor even niet mogelijk, maar wanneer weer wel?

Het is weer zover: Apple heeft de Apple Store offline gehaald waardoor je even niets kan bestellen. Het circus wordt opgetuigd om te zorgen dat alles klaar staat zodra de nieuwe iPads aangekondigd worden. Het offline zetten van de Apple Store heeft namelijk alles te maken met het iPad-event van vandaag.

Wil je meepraten over de aankomende producten? In onze Praat mee over Apple’s mei 2024 aankondigingen kun je met andere iCulture-lezers discussiëren over de aankomende aankondigingen en je mening delen.

Bekijk ook

Praat mee over Apple's mei 2024-event!

Alle ogen zijn gericht op Apple's aankondigingen in mei. Nog net voor WWDC kunnen we nog wat nieuwe producten verwachten. Er is lang gewacht op de iPads, dus we zijn benieuwd: wat vind jij ervan? In dit artikel kun je meepraten over het event en de aankondigingen van mei 2024.

Apple Store offline voor nieuwe producten

Er zijn twee situaties waarop Apple de Apple Store korte tijd offline zet: vlak voor een event of productaankondiging en vlak voor de start van de pre-order. Deze keer is het dus vanwege nieuwe producten. Door het offline zetten van de Apple Store geeft Apple zichzelf de tijd om nieuwe producten alvast klaar te zetten. Maar Apple doet het vooral om extra hype te creëren, wan technisch gezien is het natuurlijk helemaal niet nodig.

De online webshop gaat eigenlijk alleen op zwart als er naderhand iets nieuws toegevoegd wordt. Hoewel het offline halen van de Apple Store eigenlijk niet nodig is (zo bewezen sommige eerdere productaankondigingen al) is het voor Apple inmiddels een traditie geworden. Andere producten bestellen is in de tussentijd even niet mogelijk.

Apple Store offline

Met het Let Loose iPad-event dat over een paar uur gaat beginnen in het vooruitzicht, is het geen verrassing dat de Apple Store weer offline gaat. Maar het is vooral een bevestiging dat er toch echt nieuwe producten aan gaan komen. En het zou zomaar om een viertal nieuwe producten kunnen gaan:

Zodra het event achter de rug is en de nieuwe producten aangekondigd zijn, gaat de Apple Store weer online. Bestellen is dan weer mogelijk, al weten we nog niet of de nieuwe producten ook meteen te reserveren zijn. Mogelijk wacht Apple tot een later moment voor de start van de pre-orders (bijvoorbeeld aanstaande vrijdag), maar het is ook goed mogelijk dat je al meteen na het event kan bestellen. Zodra we dat weten, lees je dat meteen op iCulture.

Lees ook ons artikel met verwachtingen voor het iPad-event van 2024.

Bekijk ook

Dit kun je verwachten van Apple's iPad-event in mei 2024

Wat kun je verwachten van Apple's iPad-event van mei 2024? Welke nieuwe iPads worden er onthuld en op welke moet je nog wachten? En komen er nog verrassingen? Dat en meer lees je in deze vooruitblik op Apple's mei 2024-event!

Wat kun je van iCulture verwachten? Wij zijn erbij!

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Zodra het mei-event van start gaat, kun je alles via een livestream volgen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Al het nieuws lees je natuurlijk meteen op de website op je iPhoneiPad of Mac. Zodra de aankondigingen gedaan zijn, lees je op iCulture uitgebreide artikelen over wat er nieuw is en wanneer de nieuwe producten verschijnen. Na de presentatie lees je bij ons ook een uitgebreide samenvatting van het event. En deze keer is iCulture erbij op locatie, zodat we jou zo snel mogelijk kunnen voorzien van de eerste hands-ons. Hou dus niet alleen op de dag zelf, maar ook later iCulture in de gaten.

Op onze special over het iPad-event van 2024 lees je alles wat je over het event moet weten.

Bekijk ook

Liveblog: Volg hier alle aankondigingen van Apple's iPad-event

Apple's iPad-event van mei 2024 gaat beginnen! Volg op deze pagina ons liveblog van het iPad-event en lees meer over de belangrijkste aankondigingen zodra ze gedaan worden.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.