Zens Liberty met AirPods en iPhone.

Reacties voor: ZENS brengt draadloze oplader met 16 spoelen en Kvadrat-bekleding uit

Ook in glazen doorkijkversie
De Nederlandse accessoiremaker ZENS heeft een draadloze oplader uitgebracht met 16 spoelen, waarmee je je iPhone op elke mogelijke manier kunt neerleggen. Apple lukte het niet met de AirPower, maar ZENS heeft het met de ZENS LIBERTY nu wel voor elkaar gekregen.
6 reacties
 1. Raar dat het Apple niet lukt en Zens wel. Apple moet dan toch nog een andere bedoeling gehad hebben? Of misschien zijn deze matjes maar brol, dat zal de toekomst uitwijzen.

 2. Origineel geplaatst door Serge
  Raar dat het Apple niet lukt en Zens wel. Apple moet dan toch nog een andere bedoeling gehad hebben? Of misschien zijn deze matjes maar brol, dat zal de toekomst uitwijzen.

  Ik denk dat er nog meer de bedoeling mee zou zijn uiteindelijk. Aangezien alles van Apple apparatuur wat draadloos opgeladen kan worden een ingebouwde chip heeft waar firmware op kan draaien.

  Maar dit soort matjes mogen er wezen, overweeg echt een aanschaf.

 3. 140€ of 180€ zal dan wel een kabeltje gebruiken

 4. mooi, maar ik zie het nut van een matje niet direct in. Heb een Qi Powerbank ( nog geen 60 euro voor 10.000 mAh) Deze kan ik zowel thuis als op reis gebruiken ( 2 vliegen in een klap, en echt draadloos )

 5. Na een jaar werken ze niet meer die Zens.
  Spreek uit ervaring.

 6. Iemand enig idee of draadloze opladers werken met de hoesjes van lifeproof?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.