watchOS 8 op Apple Watches

Praat mee: deel hier je ervaringen met watchOS 8

Na een zomer van testen is ook watchOS 8 beschikbaar om te downloaden. Praat hier mee met andere iCulture-lezers en vertel je ervaringen met deze update voor je Apple Watch.

watchOS 8 downloaden: deel hier je ervaringen

Na een zomer van testen kun je vanavond eindelijk watchOS 8 installeren. Omstreeks 19:00 staat de update voor je klaar. Praat hier mee en deel je ervaringen met andere iCulture-lezers!

watchOS 8 is de kleinste ‘grote’ update in jaren, maar aan de vele verbeteringen in watchOS 7 valt lastig te tippen. Alle bezitters van een Apple Watch Series 3 of nieuwer kunnen de update downloaden. Er zijn dus geen toestellen afgevallen dit jaar.

Dit is de beste plek om je ervaringen te delen: vertel anderen of het downloaden en installeren is gelukt en of je tegen problemen aan bent gelopen. Of misschien ben je wat voorzichtiger en wil je liever kijken wat anderen te zeggen hebben om te bepalen of jij het aandurft om ook de sprong te wagen.

Bekijk ook:

Bekijk ook

Zo bereid je je voor op het installeren van watchOS 8

watchOS 8 komt eraan en in dit artikel lees je alles over het installeren van watchOS 8. Je leest een uitgebreid stappenplan en zaken om rekening mee te houden voordat je met de installatie van watchOS 8 aan de slag gaat.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

watchOS 8

watchOS 8 is de grote software-update voor de Apple Watch van najaar 2021. In watchOS 8 heeft Apple een aantal functies verbeterd en uitgebreid, zoals de notificaties, de nieuwe Mindfulness-app, verbeterde Woning-app en enkele nieuwe apps. Lees over de beste functies in watchOS 8 en meer.

watchOS 8

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.