Diverse Apple-producten

In plaats van een Vision Pro kun je ook deze enorme stapel Apple-producten aanschaffen

Wat kun je bij Apple zoal kopen voor $3500? Kies jij voor de Vision Pro, of voor een bundel van Apple-producten, bestaande uit een MacBook Air, iPhone, iPad, Apple Watch en nog wat meer?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Vision Pro zal voor sommige mensen de grootste Apple-aankoop ooit zijn. Je hebt misschien wel eens meer dan €2.000 uitgegeven aan een MacBook Pro. Maar een bedrag van meer dan $3.500 is andere koek. Je komt dan al snel terecht bij apparaten als de Mac Studio. Zit je nog aan te hikken tegen de prijs van de Vision Pro? Dan is het goed om te bedenken dat je voor hetzelfde geldt een uitgebreid pakket andere Apple-apparaten kunt kopen! Het zijn apparaten die je dagelijks nodig zult hebben, die meer dan twee uur meegaan op een batterijlading en waar je (wat ons betreft) meer plezier van zult hebben.

Eerder hebben we berekend wat de europrijs van de Vision Pro zal worden, op basis van Apple-producten die ook $3.500,- kosten. Daarbij kwamen we uit op een europrijs van ongeveer €4.200 inclusief BTW. Dat is dus het budget dat je kunt uitgeven als je de aanschafprijs van de Vision Pro nuttiger wilt besteden. Over nuttig besteden gesproken: je zou voor dit bedrag ook bijna 86 Apple Watch-sportbandjes of 130 AirTags (in pakken van vier stuks) kunnen kopen. Maar we hadden beloofd om het geld nuttig besteden, dus we komen uit op het onderstaand lijstje.

Dit is ons boodschappenlijstje

TOTAAL: exact €4.200,-!

Je kunt nog veel meer besparen door je producten niet bij de Apple Store te kopen, maar bij andere winkels zoals Amazon. Dat scheelt je niet alleen de €8,- parkeerkosten, maar de prijzen liggen ook zo’n 10% lager dan bij Apple zelf. Van het geld dat je hebt bespaard kun je nog wat extra accessoires kopen of een abonnement nemen op online diensten van Apple. Een upgrade van iCloud voor €12,- per jaar is bijvoorbeeld goed besteed: je zit veel ruimer in je opslag en het is een relatief kleine jaarlijkse investering.

Apple Vision Pro

Met bovengenoemde bundel producten omring je je in één klap met het complete ecosysteem van Apple – en zoals je ziet hoef je daarbij echt niet de SE-producten te kopen. Maar je wil wel een recent product, zodat je er lang plezier van hebt.

Stel dat je alle bovengenoemde producten al hebt of dat je alle nieuwe producten meteen wilt hebben? Dan zou de aanschaf van een Vision Pro voor €4.200 misschien nog wel te overwegen zijn.

Bekijk ook

Wat kost de Vision Pro? Dit zijn de prijzen van headset en accessoires

Apple Vision Pro kost $3.499 in de Verenigde Staten. Maar wat wordt de prijs in euro's? Door naar soortgelijke (dure) Apple-producten te kijken kunnen we al een goede schatting maken van de europrijs die we in EU-landen moeten gaan betalen.

Vision Pro

Vision Pro is de eerste headset van Apple voor spatial computing. Deze headset combineert augmented reality met virtual reality en heeft allerlei standaard ingebouwde apps die je kent van de iPhone, iPad en Mac, maar dan in een virtuele omgeving, geprojecteerd in je echte omgeving. Hij is sinds 2 februari 2024 in de VS verkrijgbaar voor een prijs vanaf $3.499,-. Andere landen volgen later.

Vision Pro

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.