Sonos PLAY:5 in de woonkamer

Sonos-speakers binnenkort ook bij Apple Store, met drie maanden Apple Music

De Sonos PLAY:1- en PLAY:5-speakers zijn straks ook te koop bij de Apple Store. En als je voor 31 december 2016 één van deze Sonos-speakers koopt, krijg je een Gift Card voor drie maanden Apple Music cadeau.

Als je op zoek bent naar een mooie speaker, dan kun je bij de Apple Store terecht voor bekende merken als Bang & Olufsen, Bose en natuurlijk Beats. De Sonos-speakers ontbreken in dit rijtje, maar binnenkort komt daar verandering in. Sonos heeft aangekondigd dat haar PLAY:1- en PLAY:5-speakers vanaf 5 oktober beschikbaar zijn in Apple Stores wereldwijd. De komende weken zijn deze speakers ook te verkrijgen via de online Apple Store.

Sonos PLAY:5 in de woonkamer

Sonos-speakers bij Apple Store

De PLAY:1- en PLAY:5-speakers zijn de twee populairste speakers van Sonos en zijn dus vanaf 5 oktober beschikbaar bij de Apple Stores wereldwijd. In 140 Apple Stores moet het ook mogelijk zijn om de speakers zelf te ervaren. In de winkels kun je de speakers beluisteren met een iPad Pro en de aparte Sonos-app. Het is echter nog onduidelijk of het luisteren naar de speakers ook in de Nederlandse Apple Store mogelijk is. Bovendien is er nog een bonus als je voor 31 december 2016 bij de Apple Store een Sonos-speaker koopt. Je krijgt op dat moment namelijk een Apple Music Gift Card voor drie maanden cadeau. Mocht je de gratis proefperiode van drie maanden Apple Music nog niet opgeeist hebben, dan kun je op dat moment een half jaar gratis profiteren van Apple Music. Van de week schreven we al over deze nieuwe Gift Cards, waarmee je ook een jaarabonnement op Apple Music kunt kopen.

De Sonos PLAY:5 is de nieuwste speaker van Sonos met onder andere de functie Trueplay. Dankzij deze functie klinkt de muziek altijd goed, in wat voor een kamer de speaker ook staat. In combinatie met de Sonos-app wordt de omgeving gescand, waarna de speaker het geluid hierop afstemt. Meer over de Sonos PLAY:5 lees je in onze uitgebreide recensie. De Sonos PLAY:1 kost ongeveer €200, terwijl de Sonos PLAY:5 rond de €570 kost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2016, 19:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple store, sonos

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.