Trueplay vanaf nu beschikbaar voor Sonos-speakers

De Sonos-app is geüpdatet waardoor je je Sonos-speaker beter in kunt stellen met Trueplay. Door middel van Trueplay klinkt elke speaker op zijn best in elke kamer.

sonos-trueplayDe Sonos-app voor iOS is geüpdatet, waardoor het mogelijk is om je Sonos-speaker in te stellen met Trueplay. Dankzij Trueplay is het mogelijk om de Sonos zo in te stellen, dat deze in elke kamer mooi klinkt.

Sonos Trueplay voor meerdere speakers

Heb je een Sonos-speaker van het model Play:1, Play:3 of Play:5, dan kun je gebruikmaken van Trueplay. Dankzij Trueplay maakt het niet meer uit in wat voor een omgeving de Sonos-speaker geplaatst wordt. Door Trueplay in te stellen analyseert de speaker de omgeving, waardoor de muziek moet klinken zoals de maker het bedoeld heeft. Om Trueplay in te stellen, heb je een iPhone, iPad of iPod touch nodig met de meest recente versie van de Sonos-app. Ook moet de Sonos-speaker geüpdatet worden.

https://www.youtube.com/watch?v=tTr18m13MOM

Naast ondersteuning voor Trueplay wordt nu ook de vernieuwde Play:5-speaker ondersteund. Deze verschijnt tegen het einde van de maand. Tot slot ondersteunt Sonos nu de HLS-bestandsindeling voor het weergeven van live-content, zoals radiostations.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 november 2015 om 16:15
Onderwerp
Categorieën
Accessoires, Apps

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.