Reacties voor: Vanaf nu ook in de Apple Store: Product(RED) iPhone 8 en iPhone 8 Plus in rood

Bekijk hem zelf in de winkel
De rode iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn vanaf nu te bestellen. De speciale Product(RED) modellen worden begin volgende week geleverd en zijn voorzien van een zwart frontje.

Reacties: 32 reacties

  1. Laat mij nou toevallig de 7 al hebben in het rood, inclusief felrode 360 bescherm case. Ben er erg over te spreken het is echt een top toestel!

  2. Als dan toch de online Apple store dicht gaat zullen ze ook wel de Airpower en de nieuwe case voor de Airpods online zetten…

  3. @Cboukens: Die kans is ook wel aanwezig lijkt me… of heb ik wat gemist en heeft AirPower al een release date?

  4. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Jammer geen X in product Red.

  6. Origineel geplaatst door Jimmy
    Jammer geen X in product Red.

    De X wordt al moeilijk verkocht. De rode zal het ook niet beter doen.

  7. Net een rode 7 gekocht ter vervanging van mijn 5S. De 8 en X waren voor mij geen optie, te kwetsbaar en ook nog kans op problemen met T-mobile. Sowieso is een overgang van 5S naar 7 een gigantische stap voorwaarts. Ben benieuwd naar de rode XI 😉

  8. En de voorkant is zeker weer dan wit, vind dit zo lelijk steeds die witte voorkant erbij

  9. Origineel geplaatst door Coen
    Laat mij nou toevallig de 7 al hebben in het rood, inclusief felrode 360 bescherm case. Ben er erg over te spreken het is echt een top toestel!

    Die heb ik ook gehad sinds eind april vorig jaar. Super mooie kleur. De verkoper van Amac noemde het zelf ‘iron man red’. 🙂 Heb er tot eind september vele beta’s op gedraaid en na een tijdje leek het of hij helemaal aan zijn eind was qua batterij, dat was echt super vreemd. Toen de iPhone 8 uitkwam heb ik meteen gekocht en die loopt veel beter.

  10. Rood is echt de meest vreselijke kleur die er bestaat voor mij. Dus niet voor mij.

  11. Apple had beter ‘n andere kleur kunnen kiezen om ‘n goed doel te steunen… Rood is ZO niet mijn kleur! Het had wat mij betreft beter (PRODUCT) BLUE kunnen heten, spreekt meer mensen aan vermoed ik.

  12. @Johan:

    Misschien handig om te weten waarvoor precies red staat en dat dat niet zomaar is gekozen omdat ze de kleur leuk vonden..

  13. @Sergio: Daar heb je wel gelijk in… Niet zo zeer bij stil gestaan. Maar met ‘n rode telefoon slaan ze de plank toch wel wat mis. Maak dan alleen de appel op de achterkant rood of iets. En voor mannen vind ik ‘n rode telefoon al helemaal niets! En geef dan op z’n minst de keus tussen ‘n wit of zwart scherm als de telefoon zo nodig rood moet zijn.

  14. Origineel geplaatst door Sergio
    @Johan:
    Misschien handig om te weten waarvoor precies red staat en dat dat niet zomaar is gekozen omdat ze de kleur leuk vonden..

    Eens. Maar ja, met een mooie blauwe kleur als 2e special edition version kun je ook dat ene fonds steunen. Gewoon een vaste % toekennen per verkocht product.

    Toch, ik vind zelf, los van fonds, het een mooie kleur.

  15. Te bestellen vanaf 10 april. Staat in de Apple store al.

    @Cihan: De X verkoopt niet goed? Haha. Je info beter checken.

  16. Origineel geplaatst door Dennis
    En de voorkant is zeker weer dan wit, vind dit zo lelijk steeds die witte voorkant erbij

    Nope, hij is zwart van deze keer! Veel mooier! 🙂

  17. Mooiste kleur voor mij, maar dat witte voorscherm vind ik een “no go”. Gekke vind ik nog dat ik vaker de rode met zwart scherm zie op foto’s dan wit. Bestaan die überhaubt een Rode Iphone met zwarte rand ipv wit?

  18. Origineel geplaatst door BrainShock
    Mooiste kleur voor mij, maar dat witte voorscherm vind ik een “no go”. Gekke vind ik nog dat ik vaker de rode met zwart scherm zie op foto’s dan wit. Bestaan die überhaubt een Rode Iphone met zwarte rand ipv wit?

    Voorkant is zwart!

  19. @Coen: het is een toptoestel omdat het een iphone is, niet omdat de telefoon een rode kleur heeft😜

  20. @BrainShock: Op de site van Apple staan ze met een zwarte front, dus neem aan dat ze ook zo geleverd worden… 🙂

  21. Als ie met een zwarte voorkant komt overweeg ik het nog, anders wachten tot sept voor de verbeterde X

  22. (Red.) De rode iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn vanaf nu te bestellen.

  23. Afgezien van het feit dat van deze rode telefoons een deel van de opbrengst “voor het goede doel” is, wat op zich een goede zaak is, vraag ik me af waarom je überhaupt een nieuwe iPhone zou kopen zo’n 5 maanden voor de komst van 3 nieuwe toestellen van Apple, met weer betere specificaties?

  24. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  25. Rood is ook niets voor mij. Ik vind de zwarte front wel veel beter passen dan de witte.

  26. @Rob: omdat jij dan een special edition hebt. Apple doet dit heel slim. Er is altijd een betere. Maar halverwege de life cyclus een unieke kleur uitbrengen die niet bij de “next-gen” zit zorgt voor een extra boost mid cyclus.

  27. 109 euro voor een hoesje?
    Een hoesje?!

  28. (Red.) Rode iPhone 8 in assortiment bij T-Mobile toegevoegd.

  29. Een zwarte voorkant bij een apart kleurtje, zo he Apple doe eens gek!!
    Ik vind dit echt een stuk beter staan, helaas heb ik nu al een 8 plus.

  30. Origineel geplaatst door Rob
    Afgezien van het feit dat van deze rode telefoons een deel van de opbrengst “voor het goede doel” is, wat op zich een goede zaak is, vraag ik me af waarom je überhaupt een nieuwe iPhone zou kopen zo’n 5 maanden voor de komst van 3 nieuwe toestellen van Apple, met weer betere specificaties?

    Ja. Dit dus. En wat is er in vredesnaam zo bijzonder aan een rode telefoon?

  31. (Red.) De rode iPhone 8 is nu ook direct in de winkel af te halen.

  32. Jammer dat Vodafone de red 8 nog niet in het assortiment heeft. Lijkt me een kleine moeite en dat heeft de klant wat te kiezen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.