Proton Pass wachtwoordmanager

Reacties voor: Goed versleutelde wachtwoordmanager Proton Pass nu met Windows-app, binnenkort voor Mac

Proton, het bedrijf achter Proton Mail, heeft vorig jaar een wachtwoordmanager uitgebracht. Vanaf nu is deze ook als app voor Windows-gebruikers beschikbaar, met een Mac-versie die binnenkort verschijnt. Proton Pass is end-to-end versleuteld en is gratis voor iedereen beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Voorlopig dus nog niet echt interessant… aangezien Safari (nog) niet gepland staat.

    Ik zit er aan te denken binnenkort (na 7 jaar) van LastPass naar 1Password over te schakelen, en dan hopelijk als Proton Pass er eindelijk voor Safari is daar naar toe.

    Reageer op Genesis

  2. Ik ben wel benieuwd. Heb ooit zelf eens de applicatie PasswordKeeper gemaakt wat als freeware hoog op de downloadlijst stond. Nu gebruik ik 1Password maar ben nu aan het migreren naar Bitwarden. Reden zijn de maandelijkse kosten.. Wie weet wanneer de beta over is en iedereen kan er gebruik van maken switchen we weer 😉

    Reageer op Mr e

  3. @redactie Hoe kom je nog in Proton wachtwoorden als je nee toestel verliest of gestolen wordt? (Wachtwoorden worden lokaal opgeslagen)

    Reageer op Victor

  4. Gratis voor een WW manager geeft mij niet het gevoel dat ze veel geld gaan besteden om het super veilig te houden. Geen garantie dat de dure dat wel
    Doen, maar die hebben er als het goed is wel budget voor

    Reageer op Ben

  5. Volgens mij heeft Proton met hun mail app wel een reputatie hoog te houden.

    Reageer op Carel

  6. Ik hou het wel bij die van Apple. Heb ooit voor een hoop geld 1 password gekocht. Stapten ze opeens over op een abonnement terwijl ik er vanuit ging gekocht te hebben lifetime.

    Reageer op Jan

  7. Ik begrijp ook niet wat er mis is met die van apple!

    Reageer op T

  8. zit allemaal al in de ios/ipad os etc… ik zie dus geen enkele reden om extra software te installeren en ook dat bedrijf dan nog eens te gaan vertrouwen (ook al kan dat gewoon maar toch) hoe minder gefragmenteerd alles is, in mijn ogen des te beter. Ik snap wel dat als, Apple in dit geval, een storing heeft, je gelijk onthand bent.. maar toch, ik zie dat niet zo maar gebeuren.
    Wel vind ik de plek waar je de wachtwoorden kan beheren niet ideaal… het wordt nu onderhand vrij uitgebreid dus eigenlijk hoop ik dat apple zelf een losse native app hiervoor gaat maken en uit de instellingen haalt… het zijn immers geen instellingen 🙂

    Reageer op Edgar

    • Dit dus voor mij is die van Apple meer dan voldoende.

      Ooit eens 1 gekocht “levenslang” en paar jaar laten werd dat toch verplicht een abbo als je alles wil blijven gebruiken.

      Trouwens je kan via opdrachten een open wachtwoorden maken kom je er gelijk in 👍

      Reageer op Chris

  9. Waarom zijn dingen gratis vraag ik mij dan altijd af.

    Reageer op Nixxin

  10. Ik zit al jaren bij 1password, en dat bevalt me nog uitstekend.
    Dus ik blijf bij 1password!

    Reageer op Stefan

  11. Origineel geplaatst door Nixxin
    Waarom zijn dingen gratis vraag ik mij dan altijd af.

    Niks is gratis, ze verdienen aan date.

    Reageer op Marc

  12. Origineel geplaatst door Nixxin
    Waarom zijn dingen gratis vraag ik mij dan altijd af.

    Misschien hopen ze wel dat je wat meer gaat rondkijken bij proton, bijv. het mail gedeelte. Daar zitten ook betaalde varianten tussen.

    Reageer op ACTA Est fabula

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.