TV-kijken op Apple TV

Prijs NLZIET gaat omhoog: zoveel ga je nu betalen

NLZIET wordt een stukje duurder. NLZIET voert per direct een prijsverhoging van €1,- door. Iedereen die al NLZIET gebruikt, gaat binnenkort het nieuwe tarief betalen. Wil je toch besparen, dan kan je nu ook voor het jaarabonnement kiezen.

NLZIET is een samenwerking tussen de NPO, RTL en Talpa Network, waarmee je niet alleen live maar ook on-demand tv-programma’s kunt kijken. De afgelopen jaren is NLZIET regelmatig uitgebreid met meer zenders (zoals regionale zenders), een kindprofiel en sinds kort het bekijken van hoofdstukken van onderwerpen bij het NOS Journaal en RTL Nieuws. Sinds NLZIET in 2014 van start ging, hanteerde de tv-dienst een prijs van €7,95 per maand. Maar nu voor het eerst komt er dus een prijsverhoging bij NLZIET. Vanaf vandaag betaal je €8,95 per maand voor NLZIET, een prijsverhoging van €1,- per maand (oftewel 12,6%). Ook bestaande abonnees gaan meer betalen.

Prijsverhoging NLZIET

Wie nu een nieuw abonnement afsluit bij de tv-dienst, betaalt meteen het nieuwe bedrag. Ben je al kijker, dan krijg je vanzelf een e-mail van de dienst waarin de prijsverhoging aangekondigd wordt. Vanaf mei betaal je dan het nieuwe bedrag van €8,95 per maand. Daarmee wordt de prijsverhoging ruim een maand van tevoren aangekondigd.

NLZIET 5 op de Apple TV met startscherm.

Naast het standaardabonnement, gaat ook de prijs van NLZIET EXTRA (waarin tien extra zenders zitten) met €1,- omhoog. Daar betaal je nu €10,95 per maand in plaats van €9,95 per maand. Wat nieuw is, is dat je nu ook kunt kiezen om meteen een jaarabonnement te nemen. Voor €95,40 per jaar heb je nu de gewone versie van NLZIET. NLZIET EXTRA kost €119,40 per jaar. Daarmee bespaar je respectievelijk 11% en 9% ten opzichte van de nieuwe maandprijs.

Nieuwe jaarprijs is oude maandprijs

Wil je geen last hebben van de prijsverhoging van NLZIET, dan is het verstandig om te kiezen voor het nieuwe jaarabonnement. Deze komt namelijk uit op exact dezelfde prijs per maand als de oude maandprijs van vóór de prijsverhoging (€95,40/12=€7,95). Je moet dan wel in één keer vooruit betalen en kunt niet tussentijds opzeggen. Maar als je weet dat je er toch gebruik van blijft maken, is het jaarabonnement wel zo verstandig.

NLZIET Standaard EXTRA
Prijs per maand €8,95 (+12,6%, was €7,95) €10,95 (+10,1%, was €9,95)
Prijs per jaar €95,40 (nieuw, 11% korting) €119,40 (nieuw, 9% korting)
Aantal zenders 38 48
Aantal apparaten tegelijkertijd 2 2
Aantal profielen 5 5

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.