Pokémon Go-logo.

Reacties voor: Pokémon Go binnen enkele dagen in Nederland, binnenkort ook Pokémon ruilen

Pokémon Go is nog niet officieel beschikbaar in Nederland en België, maar daar moet binnen enkele dagen verandering in komen. Volgens de Wall Street Journal moet de game binnen enkele dagen ook in Europa beschikbaar zijn. Daarnaast krijg je binnenkort de mogelijkheid om Pokémon te ruilen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
35 reacties
 1. Spel word al door half Nederland gespeeld. Al moet ik eerlijk toegeven dat het beter werkt dan ik had verwacht, erg verslavend.

 2. Word steeds leuker zo, wie een beetje in contact wil zijn met andere spelers heb ik een Telegram groep aangemaakt. https://telegram.me/PokemonGONL

 3. Wat ik me ff afvraag (voor de wat jongere kinderen in mijn omgeving).
  Als hij straks in Nederland beschikbaar komt..zal de taalinstellingen van het spel dan ook Nederlands staan, of blijft het Engels en kan ik nu zo goed alvast de Amerikaanse variant op hun toestellen zetten?

 4. @daejji: je kan nu al de amerikaanse variant opzetten aangezien ze dan sowieso verder kunnen spelen adhv hun account, het is ook zo dat het grootste deel zichzelf uitwijst

 5. Ik denk dat deze hype over hooguit een halfjaar weer over zijn hoogtepunt heen is. Net zoals met andere hypes.

 6. @Ronald: Daarom heet het ook een hype..

 7. Heb sinds gisteren echt leuk spel 😛

 8. @Dennis: Goed verhaal! Lekker kort.

 9. @Benito: de groep is Nice goed idee van je geweest.

 10. Volgens mij ben ik een van de weinige die heel deze hype maar een trieste bedoeling vindt en zwaar overhyped.

 11. @Mike: nee hoor😁

 12. Kun je met de gevangen pokemons ook pokemons trainen en met elkaar laten vechten zoals je dat deed in de gameboy spelletjes? Vangen is leuk, maar trainen om ze sterker te maken en vervolgens laten vechten (en zelf de aanvallen etc kunnen kiezen), is leuker! Kan dat?

 13. ingress wordt ook nog steeds volop gespeeld. En dankzij hun zijn er zoveel pokestops.

 14. @GloriouS: Nog niet, de game zit nog echt in zijn beginfase dus het is alleen pokemons vangen en lvlen of evolueren door genoeg candy’s van die pokemon te hebben. Des ondanks is het nog steeds erg leuk. Je kan wel bij de gyms vechten maar de gevechten verlopen niet zoals in de originele games, je moet tikken op je scherm om aan te vallen en de aanvallen van de tegenstander dodgen. Zelf vind ik daar niet veel aan dus ik hou het nog ff bij pokemons vangen, hopelijk brengen ze wel het oude vechtsysteem in het spel uit eindelijk. Maarja dit is nog maar het begin en voor wat het is, is het zeker waard om te spelen.

 15. @GloriouS: Ja! Ik heb heel veel Amerikaanse YouTubers met hun Pokemon zien vechten! Heb zelf de app nog niet, omdat ik wil wachten op de App release hier in Nederland, omdat ik niet op een zwarte lijt wil komen te staan, maar volg alle YouTubers die al fanatiek aan ’t spelen zijn. Erg leuk! 🙂

 16. Ik heb het alweer verwijderd. Enige wat je kunt is een beetje vangen… Binnenkort dan ruilen… Dat noem je toch geen game. 😂

 17. Hier was ik vanmiddag bij! T is wel echt te grappig hoor! T was echt een gekke drukte! Maar leuk! Ben benieuwd naar de uitbreidingen..

 18. @Mike: heb je het vast ook geen kans gegeven en een vooroordeel klaar

 19. Origineel geplaatst door Mike
  Volgens mij ben ik een van de weinige die heel deze hype maar een trieste bedoeling vindt en zwaar overhyped.

  Origineel geplaatst door Wouter
  @Mike: nee hoor😁

  Idd, zo zijn er nog veel meer. 😄

  Maar het argument van voorstanders dat je al spelend nog ’s ergens komt waar je anders niet zo snel zou komen blijkt wel te kloppen. Deze kinderen bv kunnen daarover meepraten. 🤔

 20. Heb nu dat spel op een usa account.
  Maar als dalijk de nl editie uitkomt….
  Kan je hem toch gewoon weer verwijderen en de nl versie installeren… en inloggen met je google account.
  En dan moet je toch alles gewoon behouden wat je had?
  En kan je dan toch weer in app aankopen gewoon doen.

 21. @Youri: dit vraag ik me ook af ?!

 22. Als ik nu de amerikaanse of australische installeer, en binne enkele dage komt de nederlandse versie uit. Zou je dan opnieuw moete beginne ???

 23. Gisteravond tussen Delft en Schiedam stelletje gladiolen die op de trein baan lopen. Treinverkeer wordt stilgelegd om geen ongelukken te krijgen. Kijk dat ze dood gereden worden zou mij niet uit maken maar ik heb meer medelijden voor de machinist die dit moet meemaken. Benieuwd of Nintendo dit ook juridisch heeft afgekaart.

 24. @ICULTURE REDACTIE!

  Je kan ook Pikachu als starter nemen.
  Is een trucje voor door 3/4 keer weg te lopen van de andere 3 starters!

  Zelf niet kunnen testen maar wel gelezen op internet.
  Toevoegen aan het artikel over pokemon go voor beginners?

 25. @Gert: ja want je heb een andere account aan gemaakt dus dan moet je hellemaal opnieuw beginnen. op de nederlandse versie en als je gewoon de usa behoudt dan kan je gewoon verder spelen zo ver ik weet.

 26. @daejji: als je de amerikaanse versie op hun toestel zet zal hun progressie weg zijn zodra ze de nederlandse versie hebben.
  Dus met kinderen niet aan te raden ( voor volwassenen die het spel willen leren voor het officieel uit is wel een goed idee)

 27. Hallo mijn spel valt de hele tijd weg waardoor ik niet kan spelen.
  Wat moet ik nu doen

 28. Te gek denk ik wil het graag hebben

 29. Ben benieuwd of de lancering van de App in NL überhaupt gaat werken. De meeste gyms zijn nu al veel te sterk voor beginners. Ik heb hier een level5 met 1000+ pokemons die em bewaken. Hoe ga je nu nog ooit goed beginnen met dit spel?
  (Of mis ook nou wat)

 30. Ik.kan geen pokemons zien op mijn camera als ik ze wil vangen wat moet ik doen?

 31. Is dit spel enkel voor IPhone? Ik probeer het te krijgen op mijn smartphone, maar het lijkt niet te lukken .

 32. Geweldige game en je bent de hele dag buiten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.