Behuizing iPhone 7 in het goud.

Mogelijke behuizing van gouden iPhone 7 met nieuwe antennestrepen gespot

Er is weer een nieuwe foto opgedoken van de mogelijke behuizing van de iPhone 7. Deze keer gaat het om een gouden uitvoering, waardoor je goed kan zien hoe de nieuwe antennestrepen eruit komen te zien. Ook hebben we nog nieuwe concepten van een donkere iPhone 7 Plus.

Zit je alweer klaar voor nieuwe beelden van een vermoedelijke iPhone 7? Deze keer word de mogelijke behuizing van een gouden iPhone 7 op de foto vastgelegd, waarop te zien is hoe de uiterlijke veranderingen zichtbaar zijn. De foto laat zien dat het uiterlijk inderdaad weinig verschilt van de iPhone 6s, maar bevestigt ook eerdere berichten over de antennestrepen en camera. En de iPhone 7 Plus dan? Daar zijn weer enkele conceptplaatjes van gemaakt in een donkere uitvoering.

iPhone 7-achterkant in het goud

Op onderstaande foto is te zien hoe de iPhone 7 in het goud er mogelijk uit gaat zien. De foto laat alleen de achterkant van de gouden behuizing zien, zonder tekens en andere teksten erop. Het gaat enkel en alleen om de achterkant, vandaar dat je door de camera heen kunt kijken. De foto is wederom afkomstig van de Franse site NowhereElse, die het vaker bij het rechte eind heeft.

Behuizing iPhone 7 in het goud.

Op de foto zien we nogmaals de nieuwe antennestrepen die nu alleen aan de randen van het scherm aanwezig zijn. Net als bij de iPhone 6s zijn de antennestrepen wit. De camera bevindt zich op een iets andere plek ten opzichte van eerdere modellen, namelijk meer aan de linkerkant. De camera lijkt wel nog steeds uit te steken.

iPhone 7 Plus in het donker met Smart Connector

Ook de iPhone 7 Plus komt nog even in beeld, maar dan in een concept van Techconfigurations. Deze beelden laten zien hoe een iPhone 7 Plus er in een donkere tint uit komt te zien, uitgerust met dubbele cameralenzen en een Smart Connector. De dubbele camera en Smart Connector zijn mogelijk nieuwe functies die exclusief op het grotere model aanwezig zijn. De donkere kleur werd eerder al over gesproken, waardoor het vertrouwde spacegrijs bij de iPhone 7 donkerder wordt dan voorheen. Op de website van Techconfigurations vind je nog veel meer afbeeldingen hoe de iPhone 7 Plus er mogelijk uit kan gaan zien.

iPhone 7 Plus concept.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2016, 13:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.