Netflix op Google Nest Hub Max

Netflix nu officieel te kijken op Google Nest Hub

Heb je een Google Nest Hub of Nest Hub Max in huis, dan kun je nu officieel naar Netflix kijken. Eerder kon je de slimme schermpjes gebruiken voor het afspelen van YouTube-video's en Disney+.

Netflix op Google-hubs

De Nest Hub en Nest Hub Max zijn bedoeld als slimme speakers met een schermpje. Meestal draaien mensen er alleen een diashow van foto’s mee af, of geven opdrachten voor hun smart home-apparaten. Maar je kunt er ook video’s op kijken. Naast YouTube is er nu officiële ondersteuning voor Netflix-streams. Dit geldt ook voor Nederland en België. Het zijn de twee eerste Nest-producten die officieel zijn goedgekeurd voor Netflix. Google kondigde het heuglijke nieuws aan in een blogposting.

De Nest Hub had oorspronkelijk een adviesprijs van 129 euro, maar gaandeweg is de prijs steeds verder gezakt. Tegenwoordig zijn ze met flinke korting te krijgen. Zo biedt een winkel ze momenteel per twee stuks aan voor 119 euro. Voor de Nest Hub Max zul je naar het buitenland moeten gaan, want die is niet officieel in Nederland verkrijgbaar. Deze heeft een extra functie, namelijk een camera waarmee je met handgebaren een video kunt pauzeren, of kunt videochatten.

Google Nest Hub Max met camera

Om Netflix te kunnen streamen moet je beschikken over een betaald abonnement. Je koppelt je account vervolgens in de Google Assistant-app of in de Google Home-app. Vervolgens kun je met een spraakcommando de Netflix-app openen en een serie of film afspelen. Je kunt ook het touchscreen gebruiken om de app te bedienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2020, 11:25
Categorie Accessoires
Onderwerp nest

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.