Archief voor 'nest'

Google Nest

Google stopt met 'Works with Nest'

Google gaat deze zomer stoppen met het 'Works with Nest'-programma. Dat kan gevolgen hebben voor mensen die bijvoorbeeld IFTTT voor hun smart home gebruiken.

Google Nest Audio speaker in blauw

Deze update maakt Google Nest geschikt voor Matter

Google gaat maar liefst 8 apparaten geschikt maken als Nest Hub, zo blijkt uit de aankondiging. Matter-accessoires kan via wifi of Thread verbinding maken met deze hubs. Ook krijgen drie apparaten de status van Thread Border Router.

Nest Hello videodeurbel

Alles over Google Home en de Google Nest-producten

Google Home is het smart home-platform van Google. Onder de naam Google Nest vind je allerlei apparaten in de winkel, zoals een thermostaat, rookmelder, camera, deurbel en meer. In deze round-up hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

WristControl voor Apple Watch: handige HomeKit-app.

De beste Apple Watch-apps voor het bedienen van je huis

In de App Store vind je heel veel apps voor je Apple Watch die allerlei accessoires in huis kunnen bedienen. Denk aan je Philips Hue-lampen, thermostaten of beveiligingscamera's. In dit artikel zetten we enkele van deze apps op een rijtje.

Nest-thermostaat: auto Away-functie

Zo gaan apparaten automatisch aan als je thuiskomt of weggaat

Wil je apparaten automatisch inschakelen op basis van jouw locatie? Dat kan op allerlei manieren: met geofencing of bewegingssensoren, maar ook met HomeKit, Nest, Philips Hue, IFTTT of HomeWizard. In deze gids vind je uitleg hoe je dit inschakelt.

Nest Cam en deurbel met batterij voor 2021.

Google onthult nieuwe Nest beveiligingscamera en deurbel met accu

Google heeft de nieuwe reeks aan Nest-producten aangekondigd, nadat deze eerder al uitgelekt waren. De producten verschenen in de webshop van Google. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf de komst van een vernieuwde lijn aan en nu hebben we de eerste beelden.

Nest Audio speaker

Google Nest-speakers: dit zijn de modellen van dit moment

Lees hier alles over de Google-speakers, zoals de Google Nest Mini en Nest Audio. Hiermee kun je spraakcommando's geven aan de Google Assistent. Welke Google Nest-speakers zijn verkrijgbaar, werkt het in het Nederlands en wat heb je eraan als iPhone-gebruiker? Dat bespreken we hier!

Google Nest Audio speaker in blauw

Nest Audio is een nieuwe Google-speaker in bekende kleurtjes

Google heeft de Nest Audio aangekondigd, een middenklasse slimme speaker van 99 euro. Na vier jaar kan de Google Home-speaker met pensioen. Deze slimme speaker zou een concurrent kunnen vormen voor de inmiddels eveneens bejaarde HomePod.