MacBook gebruikers today at Apple

Deze Macs zijn geschikt voor macOS 12 Monterey

Welke Macs krijgen dit najaar een update naar macOS 12 Monterey? De update is nu officieel aangekondigd, zodat we weten welke modellen wel en geen update krijgen.

Bij de Mac is het altijd lastig te voorspellen welke modellen wel en niet de overstap maken naar de eerstvolgende grote nieuwe update, omdat het zoveel modellen zijn en er niet altijd peil op te trekken valt. Dit najaar staat macOS 12 Monterey op de planning en nu de functies officieel zijn onthuld weten ook precies welke modellen de update krijgen.

Dit zijn de geschikte Macs voor macOS 12

Staat jouw Mac erbij? dan krijg je de updaten naar Monterey!

Weet je niet precies welke MacBook je hebt? Lees dan ons overzicht met alle MacBook-modellen. We hebben ook een apart overzicht van Mac-desktopmodellen, waarin je leest hoe je kan checken welke Mac-desktop je hebt.

Lees ook ons overzicht van macOS 12.

https://www.iculture.nl/macos/macos-12/

macOS Monterey

macOS 12 Monterey is de grote software-update van macOS uit 2021. Het is de opvolger van macOS Big Sur (macOS 11). Nieuw zijn onder andere een Focus-functie om je te helpen geconcentreerd te werken, maar er zijn ook vernieuwingen in Safari, FaceTime, Berichten en meer. En met Universal Control kun je één muis en toetsenbord gebruiken voor zowel je Mac als iPad. In oktober 2022 is deze versie opgevolgd door macOS Ventura.

macOS Monterey

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.