Pop Home Switch van Logitech.

Logitech Pop-schakelaars werken ook met HomeKit

Logitech Pop, de schakelaar voor slimme apparaten in huis, werkt straks ook met HomeKit. Dankzij een vernieuwde bridge kun je de schakelaars aan je andere HomeKit-producten koppelen.

Pop Home Switch van Logitech.
Vorig jaar bracht Logitech de Pop-schakelaars op de markt. Met Logitech Pop kun je met een druk op de knop je Philips Hue-lampen, Sonos-speakers en andere slimme accessoires in huis bedienen. Een nadeel van deze schakelaars was dat ze niet samenwerkten met Apple’s HomeKit, maar daar komt nu verandering in. Logitech gaat een nieuwe bridge voor haar Pop-schakelaars uitbrengen, waardoor deze ook samenwerken met HomeKit.

Logitech Pop met HomeKit

De Logitech Pop zijn kleurrijke schakelaars voor de bediening van slimme apparaten in huis. Je stelt ze in via de Pop-app, zodat je ze kunt koppelen met Hue, Sonos, IFTTT en de slimme sloten van August. Het aanbod was dus nogal beperkt, maar dankzij de samenwerking met HomeKit worden ze in één keer een stuk bruikbaarder. Doordat de Logitech Pop straks ook samenwerken met HomeKit, is er veel meer mogelijk. Je kunt de schakelaars dankzij HomeKit koppelen met elk ander HomeKit-accessoire, waardoor ze niet afhankelijk zijn van de producten waar Logitech ze mee samen laat werken.

De Logitech Pop geldt dankzij HomeKit dus als een algemene schakelaar voor al je apparaten. Elke Pop bevat een grote knop waarmee je drie acties kunt uitvoeren: één keer drukken, twee keer drukken en één keer lang drukken. Je kunt vervolgens zelf instellen welke automatisering je aan welke actie hangt. Je kunt tot meerdere Pop-schakelaars koppelen en verbinden met je slimme apparaten.

Starterspakket van Logitech Pop Home Switch.

Om HomeKit toe te voegen aan de Pop-schakelaars, is een vernieuwde bridge nodig. Deze zal eerst beschikbaar zijn bij Apple, maar een exacte timing hiervoor is er nog niet. Zodra de vernieuwde bridge voor de Logitech Pop beschikbaar is, houden we je op de hoogte. In Amerika kost een losse bridge (inclusief één schakelaar) $60. Een regulier starterspakket van (de nu nog oudere) bridge en twee schakelaars, kost ongeveer €150. Een losse extra schakelaar (in blauw, koraal, wit of grijs) kost €40.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2017, 11:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen homekit, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.