iPhone 14 Pro doosje

Reacties voor: Goed om te weten: je nieuwe iPhone 14 heeft eerst nog een update nodig

iOS 16.0.1 speciaal voor iPhone 14
De iPhone 14 heeft op de dag van release nog een update nodig. Er zit een eerdere versie van iOS 16 op, waardoor je nog niet meteen aan de slag kan met je nieuwe iPhone. De nieuwere versie in de vorm van iOS 16.0.1 lost een paar specifieke bug op.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Bedankt voor deze goede tip want ik heb toevallig een iPhone 14 Pro Max besteld en zou dan gelijk met de camera aan de slag willen gaan omdat ik erg benieuwd ben naar het verschil van kwaliteit met mijn huidige iPhone 11 Pro Max camera. Dus eerst maar even de belangrijke update erop zetten. En dan enthousiast aan de slag met de camera😎😍😊.

  2. Dus als het moment er komt dan zou mijn iPhone 14Pro onmiddellijk na levering geüpdatet moeten worden . Maar ik denk dat de preorder een maat voor niets is want heb hem bij mediamarkt klokslag 14:00 h besteld en betaald terwijl hij nog niet verzonden wordt ondanks dat diverse winkels ze wel al binnen hebben voor verkoop. Vraag me wel af waarvoor preorders dan goed zijn want uiteindelijk zou je hem toch veel later krijgen .

  3. (Red.) Meer informatie toegevoegd over de speciale iOS 16.0.1-update voor iPhone 14-gebruikers.

  4. Bedankt voor de tip! Maar als ik morgen mijn iPhone 14 pro binnen heb hoe kan ik dan precies de update aanzetten? Ik wil namelijk mijn gegevens overzetten via ‘Begin direct’ krijg ik daarvoor nog de mogelijkheid om te update’n?

  5. Vandaag mijn Pro gekregen, via een kennis die bij een telecom bedrijf werkt. Ik ben benieuwd hoe de rest van de mensen reageren morgen als ze hun iPhone 14 gaan ontvangen. Geen update inderdaad toestel start gelijk met iOS 16 op.

  6. Interresant, mijn nieuwe iPhone 14 pro begon gelijk met de overdracht (Wireless). Geen update gehad voor die tijd. (Heb helaas nog niet kunnen zien welke versie er op stond bij levering. De overdracht duurt ca. 8 uur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.