Realistisch iPhone 13 Pro concept.

Dit realistische iPhone 13 Pro-concept vat alle geruchten samen [video]

Een nieuw realistisch concept laat zien hoe de iPhone 13 Pro eruit kan zien. Het concept toont de kleinere notch en grotere cameralens.

Het is de afgelopen weken relatief stil als het gaat om geruchten over de iPhone 13-serie. We weten wel al details over de schermen van de 2021 iPhones en hebben eerder al onze verwachtingen voor de iPhone 13-camera op een rij gezet, op basis van geruchten. Nu komt alles samen in dit concept van de iPhone 13 Pro van de Nederlandse website Let’s Go Digital.

Realistisch iPhone 13 Pro concept

Je ziet op het internet vaak concepten voorbij komen die zo onrealistisch zijn, waardoor het meer de wens van de ontwerper uitstraalt dan hoe het toestel er uiteindelijk uit gaat zien. Dat is bij dit concept van de iPhone 13 Pro niet het geval. De belangrijkste geruchten die voorbij gekomen zijn, zijn de kleinere notch en de grotere cameralenzen. Juist deze twee aspecten komen samen in dit concept.

De notch zou voor het eerst in formaat krimpen en een stuk smaller zijn. Dat komt vooral doordat de oorspeaker hoger geplaatst is, tegen de behuizing aan, zodat de sensoren dichter bij elkaar kunnen staan. Hierdoor is er links en rechts naast de inkeping meer ruimte.

iPhone 13 Pro concept met camera.

Wat betreft de cameralens zien we dat hij een stuk groter is. Hij neemt in dit concept ongeveer de helft van de breedte van het toestel in en ook de individuele lenzen lijken een stuk groter te zijn. Een eerdere dummy van de iPhone 13 Pro Max liet al dezelfde veranderingen zien.

iPhone 13 Pro concept met notch.

Of de kleuren in dit concept ook overeen gaan komen met de uiteindelijke iPhone 13 Pro, is nog afwachten. Apple zou in ieder geval een zwarte versie gepland hebben, maar overweegt ook een bronsachtige kleur. In onze round-up over de iPhone 13 Pro lees je wat we nu al allemaal weten over dit model. Apple kondigt de iPhone 13 Pro vermoedelijk in september aan, samen met de drie andere toestellen.

iPhone 13 Pro concept met scherm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2021, 12:46
Bron Bron Let's Go Digital
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2021 iphone, iPhone 13 Pro
Device iPhone 13 Pro

2021 iPhone

De 2021 iPhones bestaat vermoedelijk uit vier nieuwe toestellen, als opvolger van de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. De 2021 iPhone gaat nu nog door het leven als iPhone 13. De belangrijkste verwachtingen voor deze modellen is een snellere chip, verbeterde camera met nieuwe lenzen, kleinere notch, tot 1TB opslag, een ProMotion-display, Touch ID in het scherm en meer.

2021 iPhone
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.