Realistisch iPhone 13 Pro concept.

Dit realistische iPhone 13 Pro-concept vat alle geruchten samen [video]

Een nieuw realistisch concept laat zien hoe de iPhone 13 Pro eruit kan zien. Het concept toont de kleinere notch en grotere cameralens.

Het is de afgelopen weken relatief stil als het gaat om geruchten over de iPhone 13-serie. We weten wel al details over de schermen van de 2021 iPhones en hebben eerder al onze verwachtingen voor de iPhone 13-camera op een rij gezet, op basis van geruchten. Nu komt alles samen in dit concept van de iPhone 13 Pro van de Nederlandse website Let’s Go Digital.

Realistisch iPhone 13 Pro concept

Je ziet op het internet vaak concepten voorbij komen die zo onrealistisch zijn, waardoor het meer de wens van de ontwerper uitstraalt dan hoe het toestel er uiteindelijk uit gaat zien. Dat is bij dit concept van de iPhone 13 Pro niet het geval. De belangrijkste geruchten die voorbij gekomen zijn, zijn de kleinere notch en de grotere cameralenzen. Juist deze twee aspecten komen samen in dit concept.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De notch zou voor het eerst in formaat krimpen en een stuk smaller zijn. Dat komt vooral doordat de oorspeaker hoger geplaatst is, tegen de behuizing aan, zodat de sensoren dichter bij elkaar kunnen staan. Hierdoor is er links en rechts naast de inkeping meer ruimte.

iPhone 13 Pro concept met camera.

Wat betreft de cameralens zien we dat hij een stuk groter is. Hij neemt in dit concept ongeveer de helft van de breedte van het toestel in en ook de individuele lenzen lijken een stuk groter te zijn. Een eerdere dummy van de iPhone 13 Pro Max liet al dezelfde veranderingen zien.

iPhone 13 Pro concept met notch.

Of de kleuren in dit concept ook overeen gaan komen met de uiteindelijke iPhone 13 Pro, is nog afwachten. Apple zou in ieder geval een zwarte versie gepland hebben, maar overweegt ook een bronsachtige kleur. In onze round-up over de iPhone 13 Pro lees je wat we nu al allemaal weten over dit model. Apple kondigt de iPhone 13 Pro vermoedelijk in september aan, samen met de drie andere toestellen.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro: alles over de professionele iPhone van dit moment

De iPhone 13 Pro is Apple's high-end iPhone voor professionele en veeleisende gebruikers. Deze opvolger van de iPhone 12 Pro zit vol met nieuwe functies, vooral wat de camera en het scherm betreft. Dit is er verbeterd!

iPhone 13 Pro concept met scherm.

Actuele iPhone 13 Pro deals

iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro is de geavanceerde smartphone die Apple in het najaar van 2021 heeft uitgebracht. Wil je een losse iPhone 13 Pro kopen, dan heb je keuze uit meerdere kleuren en uitvoeringen. Je kunt ook kiezen voor een iPhone 13 Pro met abonnement. Dit toestel is inmiddels opgevolgd door de iPhone 14 Pro.

iPhone 13 Pro

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.