Bril voor bijzienden

Reacties voor: Dit zijn de nieuwe gezondheidsfuncties in iOS 17

In iOS 17 gaat Apple vol inzetten op nieuwe gezondheidsfuncties. De aandacht ligt vooral op twee gebieden: geestelijke en visuele gezondheid, maar er zijn ook diverse andere kleine verbeteringen.
Lees het complete artikel → Dit zijn de nieuwe gezondheidsfuncties in iOS 17

Reacties: 5 reacties

  1. Mooie functie om inzicht te krijgen hoeveel tijd je daadwerkelijk in daglicht besteed. Echter vraag ik mij wel af in hoeverre dit accuraat is, of hoe dit gemeten gaat worden, wanneer je kleding met lange mouwen draagt.

  2. Heb ooit begrepen dat het verkrijgbaar zijn van Fitness+ te maken heeft met de gebruikte muziek en de bijbehorende rechten per land. Dit moet dus per land geregeld worden, waardoor de uitrol zal langzaam… verloopt. Beetje jammer maar dan nog langer geduld hebben.

    Ben wel blij met de fiets workouts via de Apple Watch en de toekomstige verbeteringen daarin.

  3. Is het al zeker dat Fitness+ weer niet naar Nederland komt, of is het simpelweg niet aangekondigd? Kreeg de indruk dat alles wat gehaast werd verteld door de grote aankondiging die nog moest volgen.

  4. “Gezicht niet te dicht op het scherm” zouden ze wat mij betreft best standaard ingeschakeld mogen maken. Mooie toevoeging, zeker voor kinderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.