Viaplay kijken bij Ziggo

Kan nog tot 11 maart: zo bespaar je 20% op Viaplay

Wil je de Formule 1 kijken of ben je meer geïnteresseerd in de Premier League en Bundesliga? Dan moet je Viaplay hebben! Check de actuele aanbiedingen om ViaPlay met korting te kijken via KPN, T-Mobile, Ziggo en Caiway kijken. In dit artikel leggen we uit hoe je Viaplay zo goedkoop mogelijk kunt kijken.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Kijk de Formule 1 bij Viaplay met 20% korting

Ook dit jaar heb je weer twee manieren om naar de Formule 1 te kijken: Viaplay of F1 TV Pro. Met Viaplay krijg je het meest, want daar krijg je óók gratis toegang tot F1 TV Pro. Wij vertellen je hoe je het meest kunt besparen.

Het F1-seizoen is op 2 maart begonnen in Bahrein. Jij kunt erbij zijn door nu alvast een abonnement bij Viaplay af te sluiten. Je betaalt hiervoor €15,99 per maand, maar wie slim is kijkt met 20% korting door een jaarabonnement af te sluiten. Bovendien omzeil je daarmee de aanstaande prijsverhoging voor het komende jaar.

Viaplay is dé plek waar je terecht kunt voor de Formule 1, de Duitse en Engelse voetbalcompetities en het wereldkampioenschap darts. Standaard betaal je €15,99 per maand voor Viaplay, maar sinds 22 januari 2024 is het jaarabonnement weer terug en dat levert je 20% korting op. Het is momenteel de goedkoopste manier om het hele jaar van Viaplay te genieten. En je krijgt er ook nog eens F1 TV Pro bij!

Wees er op tijd bij, want je kunt het jaarabonnement maar tot 11 maart 2024 afsluiten. Daarna kun je alleen nog maandabonnee worden. De echte Verstappen-fan volgt natuurlijk alle 24 Grand Prix-races op de voet! En dat kan nu extra voordelig dankzij het jaarabonnement, waarbij je maar €12,79 per maand betaalt.

Naast sport biedt Viaplay nog veel meer content aan, waaronder films van Sony en MGM, dramaseries, Viaplay Originals en diverse Nederlandse content. Toch is de Formule 1 voor veel mensen de belangrijkste reden om abonnee te worden van Viaplay.

Bekijk ook

Viaplay of F1 TV Pro: bij welke dienst kijk jij dit jaar de Formule 1?

Kies je voor Viaplay, of F1 TV Pro? In 2024 verandert er nog al wat! We vertellen je hoe je het goedkoopst én het meest compleet naar de Formule 1 kunt kijken! Voor sommige abonnees is het in 2024 zelfs iets gunstiger geworden, want je krijgt meer voor hetzelfde geld.

Rechtstreeks bij Viaplay afsluiten

Je kunt rechtstreeks bij Viaplay je abonnement afsluiten. Vervolgens kun je kijken via de tv of de Viaplay-app, naar twee streams tegelijk. Zo werkt het:

  1. Ga naar deze pagina op de Viaplay-website.
  2. Kies voor ‘Viaplay per jaar’ met 20% korting.
  3. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.
  4. Vul je betalingsgegevens in.
  5. Eind februari starten de eerste trainingen!

Viaplay afsluiten bij andere aanbieders

Natuurlijk kun je ook bij je kabel- of tv-aanbieder terecht voor het afsluiten van een Viaplay-abonnement. Hieronder zie je de kosten, waarbij drie aanbieders eruit springen: KPN en Odido als je meerdere diensten afneemt daarbij extra korting krijgt. Odido lijkt dan heel goedkoop, maar het betekent uiteraard wel dat je verplicht bent om meerdere diensten af te nemen bij deze provider. Wil je niet vastzitten aan één provider, dan is het hierboven besproken jaarabonnement van Viaplay de beste keuze.

ProviderMaandprijsJaarprijs
Viaplay (per jaar)€12,79*€153,48
Viaplay (per maand)€15,99 (€17,99 vanaf mei 2024)€191,88 (€215,88)
Viaplay bij KPN€10,99 (€5 entertainmentkorting)€131,88 tot €191,88
Viaplay bij Odido€15,99 (eerste maand 50% korting, combinatievoordeel tot €6,49 per maand)€114,- tot €183,89
Viaplay bij Ziggo€15,99€191,88
Viaplay bij Caiway en Delta€15,99 (eerste drie maanden €14,99)€188,88
* Tot 11 maart 2024 kun je nog een jaarabonnement afsluiten, daarna vervalt deze mogelijkheid tijdelijk.

Let op! Voorheen kon je de Formule 1 ook via tv-zenders bij KPN, het voormalige T-Mobile en Ziggo kijken. Dit is niet meer het geval. Je moet nu altijd via de app kijken.

Je sluit het abonnement af via je provider en kunt dan Viaplay via de app bekijken. Een bijkomend voordeel is dat ViaPlay wordt meegenomen op de factuur van je provider en dat je niet te maken hebt met meerdere aanbieders en facturen. Wel zo overzichtelijk. Ook krijg je via je provider de beloofde toegang tot F1 TV Pro.

Viaplay via je provider

Behalve rechtstreeks kun je Viaplay afsluiten via je provider. De prijs die je betaalt is per aanbieder verschillend. Soms krijg je de eerste maanden 50% korting, in andere gevallen krijg je altijd €1 korting zolang het abonnement duurt. Verder is het interessant om te kijken of je Viaplay gratis kunt opnemen in je tv-pakket.

Viaplay bij KPN

Viaplay bij KPN: tot €12,50 korting per maand

Bestaande KPN-klanten kunnen een Viaplay-abonnement afsluiten via MijnKPN en betalen dan via hun KPN-factuur. Je kunt elke maand tot €12,50 korting krijgen als je Internet, Mobiel en TV combineert met Viaplay. Het gaat hier om €5 korting op entertainment en €7,50 korting op mobiel. Check hier welke voordelen je nog meer kunt krijgen door KPN-diensten te combineren. Je kunt bij KPN op twee apparaten tegelijk kijken. Op zaterdagen en zondagen kijk je live de Formule 1 via de app. Dit kan helaas niet meer via het tv-kanaal.


Viaplay bij Odido

Tot €6,49 korting per maand, eerste maand 50% korting

Bij Odido krijg je de eerste maand 50% korting op je Viaplay-abonnement. Dit geldt bij het afsluiten van een nieuw abonnement, maar het geldt ook voor mensen die al een abonnement voor thuis hebben. Zij kunnen het eenvoudig afsluiten via de website. Na deze eerste kortingsmaand betaal je de normale prijs, waarbij het maandelijks opzegbaar is. Via Odido kun je ook ESPN Compleet afsluiten voor nog meer sportaanbod.

Ook bij Odido krijg je combinatievoordeel als je meerdere diensten afsluit. Dit kan oplopen tot €6,49 per maand. Dat lijkt misschien weinig, maar voor je Viaplay-abonnement betaal je daardoor minder dan een tientje. Je kunt maandelijks opzeggen.


Viaplay bij Ziggo

Vaste prijs van €15,99 per maand

Voorheen had Ziggo de uitzendrechten voor de Formule 1. Je kunt er nu alleen nog de samenvattingen zien in een beeldkwaliteit 720p. Dat is een heel verschil met vroeger, toen Ziggo nog alle wedstrijden in 4K Ultra HD uitzond. Helaas biedt Ziggo geen extra korting voor (bestaande) klanten. Je betaalt voor Viaplay dus de normale maandprijs van €15,99. Er is geen mogelijkheid om jaarlijks te betalen. Via de Viaplay-app kun je alles meemaken, dus niet via een tv-kanaal.


Viaplay bij Caiway

Eerste drie maanden €14,99 per maand

Ben je klant bij kabelaanbieder Caiway, dan krijg je de eerste drie maanden €1 korting per maand op Viaplay. Je betaalt dus €14,99 per maand. Viaplay is maandelijks opzegbaar, dus mocht je later spijt krijgen dan ben je er ook weer snel vanaf.


Viaplay alternatieven: goedkoper kijken bij F1 TV

Aangezien Viaplay de exclusieve tv-rechten voor de Formule 1 heeft, zijn er niet veel alternatieven. De beste andere optie is om via F1 TV Pro te kijken, waarbij je een beeldkwaliteit krijgt van 1080p (Full HD). Je betaalt hiervoor €95 per seizoen en het is dus goedkoper dan een seizoen lang Viaplay kijken.

Bij Viaplay krijg je wel veel meer, zoals andere sporten en diverse series en films. Bovendien krijg je als Viaplay-klant ook toegang tot alle content van F1 TV Pro, dus het is niet meer nodig om een abonnement bij beide diensten af te sluiten.

Bekijk ook

Viaplay of F1 TV Pro: bij welke dienst kijk jij dit jaar de Formule 1?

Kies je voor Viaplay, of F1 TV Pro? In 2024 verandert er nog al wat! We vertellen je hoe je het goedkoopst én het meest compleet naar de Formule 1 kunt kijken! Voor sommige abonnees is het in 2024 zelfs iets gunstiger geworden, want je krijgt meer voor hetzelfde geld.

F1 TV Pro is de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media.

Meer over Formule 1 kijken lees je in onze aparte gids. Daar lees je ook welke alternatieven er zijn om Formule 1 te kijken, zowel in Nederland als in andere landen.

Bekijk ook

Formule 1 kijken op televisie, iPhone en iPad

We gaan racen! Wil je de Formule kijken en niets missen van het lopende seizoen? Met deze apps kijk je live via de Viaplay-app of volg je de Formule 1 op je iPhone en iPad. Het laatste F1 nieuws, statistieken en uitslagen van de Grand Prix onder handbereik!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 maart 2024 om 17:38
Onderwerp
,