iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 9 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 9 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Het was me het dagje wel qua geruchten! Hou je niet van spoilers, dan raden we aan om nu te stoppen met lezen, want er is nogal wat uitgelekt over de toekomstige producten. Zo zijn bijna alle specs en releasedata van de iPhone 12-serie uitgelekt, kregen we te horen hoe duur de AirPods Studio wordt en wanneer de AirTags komen én wanneer we de eerste Mac met Apple Silicon kunnen verwachten. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.