iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 14 februari 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 14 februari 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag lees je op iCulture hoe je kan overstappen van een Intel-Mac naar een Mac met Apple Silicon. Er is namelijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. En over Macs gesproken: Apple heeft weer drie nieuwe Macs geregistreerd, maar om welke gaat het? En mocht je deze iCulture Vandaag in de avond lezen: met de donkere modus op de iCulture-website lees je het nu ook prettiger tijdens de late uurtjes! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • CoronaCheck (Gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De menustructuur van de app is aangepast. Ook is het makkelijker om een bewijs toe te voegen.
  • Apple Support (Gratis, iPhone/iPad/Vision Pro, iOS 16.0+) - Je kan nu in je eigen woorden aangeven wat het probleem met je Apple-device is. Ook krijg je op sommige locaties een prijsindicatie van reparatie.
  • IKEA Home smart 1 (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Je kan rolgordijnen en signaalversterkers nu ook zonder afstandsbediening toevoegen aan de bridge.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.