Reacties voor: iCulture peilt: naar welke vernieuwingen iOS 12 kijk jij het meeste uit?

Maak je keuze in de poll!
iOS 12 komt eraan en biedt een aantal prettige vernieuwingen en aanpassingen. Maar naar welke functies kijk jij nu het meeste uit? Zijn het de betere notificaties, de nieuwe optie Schermtijd om je van je verslaving af te helpen of kan je vooral niet wachten op meer stabiliteit en betere prestaties? Laat je mening horen in onze poll.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Van het voorgesteld lijstje kan ik niet iets kiezen waar ik specifiek naar uit kijk. Vrijwel allemaal mogelijkheden die ik toch al niet gebruik en wat betreft prestaties ben ik nog steeds tevreden op mijn huidige 7.

    Verbeterde prestaties: is momenteel al goed.
    Memoji en nieuwe Animoji: leuk om te kunnen laten zien op verjaardagen, maar in de praktijk gebruiken?…..
    Nieuwe opties voor Niet Storen: mwah… Niet storen is ook echt niet storen, alleen mijn favoriete contactpersonen kunnen er doorheen breken.
    Gegroepeerde meldingen: Dat is een vooruitgang.
    Siri-verbeteringen: Gebruik ik niet.
    Schermtijd: bepaal ik zelf wel.
    FaceTime-groepsgesprekken: leuke toevoeging, maar al lang achterhaald door vele anderen.
    Externe navigatie-apps in Carplay: heb geen Carplay.
    iMessage-filters en meer: iMessage?…. wie gebruikt dat?
    Nieuwe privacy-instellingen: zal er eens doorheen lopen.
    ARKit 2.0 met multiplayer-opties: We zullen het zien.
    Nieuwe opties in de Foto’s en Camera-app: Ook eerst zien…
    Vernieuwde standaarapps voor Aandelen, Boeken en Dictafoon: Aandelen heb ik sinds IOS11 eindelijk kunnen verwijderen. Boeken lezen op een iPhone is geen porum. Dictafoon gebruik ik niet.

  2. Ik kijk voorlopig nog niet uit naar iOS 12. Waarom ? Omdat ik uit ervaring weet dat er in de eerste versies ongelooflijk veel bugs zitten nog. Dus pas bij vanaf 12.2 zal ik aanhaken.

  3. Bugproof

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Best zielig dat Apple ‘betere performance’ aankaart als een feature voor iOS 12 nadat ze met iOS 11 een heleboel toestellen stukken trager hebben gemaakt.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Kijk er naar geen 1 uit

  8. Op de een of andere manier loop ik niet echt warm voor ios12 ik zie niet echt iets nieuws.
    Had meer gehoopt op applepay wat we nu krijgen zijn een aantal nieuwe poppetjes. Lijkt wel een soort zoethoudertje.

  9. @@rno: Bij mij het zelfde

  10. Ik kijk erg uit naar iOS 12, er zijn nieuwe functies die voor mij belangrijk zijn zoals niet storen en scherm tijd. Maar ook privacy en performance zijn belangrijk. FaceTime groep, Siri en grouped notificaties zijn belangrijk vanwege de concurrentie. Maar overal hoop ik op weinig bugs en ga ik er gewoon van uit dat iOS 12 weer een goede update is.

  11. Echt handig lijkt me de functie dat inlogcodes die je via SMS krijgt direct in Safari kunt gebruiken!

  12. Voortborduren op iets wat allang (uitgekouwd) is. Kan me niet voorstellen dat een normale gebruiker zit te wachten op deze onzin. Maar goed, alle Apple-poppetjes moeten aan het werk gehouden worden…

  13. Serieuze vraag: waarom is ‘schermtijd’ een belangrijke functie voor iemand?

    Leg je hem weg wanneer je zelf vooraf ingestelde maximum bereikt is?
    Weet je zelf niet of je te vaak je tel ontgrendeld?

    Ik ben oprecht benieuwd…

  14. De nieuwe measure app

  15. @Paul538: Ik heb het altijd wat lastig met kritiek zonder alternatief. Wat zou Apple dan wél moeten doen volgens jou?

  16. Omdat de 5 niet meer mee doet met updates heb ik de X gekocht. Had anders de 5 blijven gebruiken

  17. Bij elke update van IOS, hoop ik dat voiceover niet meer bij de hekkensluiter zit qua verbeteringen. Bij elke update zijn er nieuwe fouten in voiceover of braille driver te vinden, waar in de loop van de tijd een aantal van worden opgelost.
    HTml teksten worden nu als een rekenblad voorgelezen, overal in de tekst worden kolom zoveel en rij zoveel genoemd, Terwijl dat niet op het display staat…

  18. Face ID zou fijn zijn voor meerdere personen. (2 is genoeg)

  19. Origineel geplaatst door Jeroen
    @Paul538: Ik heb het altijd wat lastig met kritiek zonder alternatief. Wat zou Apple dan wél moeten doen volgens jou?

    Uiteraard spreek ik voor mijzelf. Al die dingetjes die toegevoegd worden zijn uitbouwsels van wat al bestaat naar mijn idee. Met de bijbehorende ‘onvermijdelijke’ bugs en fixes daarop. Wat ik b.v. wel een nuttig iets vind is m.n. AirPlay, waarmee je audio kan streamen naar een audio-apparaat. Dat vind ik dus wel een nuttige toevoeging en voor mij de enige reden om up te daten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.