iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke vernieuwingen iOS 12 kijk jij het meeste uit?

Maak je keuze in de poll!

iOS 12 komt eraan en biedt een aantal prettige vernieuwingen en aanpassingen. Maar naar welke functies kijk jij nu het meeste uit? Zijn het de betere notificaties, de nieuwe optie Schermtijd om je van je verslaving af te helpen of kan je vooral niet wachten op meer stabiliteit en betere prestaties? Laat je mening horen in onze poll.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

iCulture peilt: wat is jouw favoriete iOS 12-functie?

De afgelopen dagen kon je op iCulture veel lezen over allerlei handige nieuwe functies in iOS 12. Tijdens de WWDC-keynote kondigde Apple de nieuwste iOS-versie aan met de belangrijkste vernieuwingen, maar uit de iOS 12 beta die beschikbaar kwam zijn nog veel meer nieuwe functies opgedoken. De komende periode gaat Apple nog meer iOS 12 beta’s met aanpassingen en verbeteringen uitbrengen, die we nauwlettend in de gaten blijven houden. Tot die tijd zijn wij benieuwd welke iOS 12-aankondiging voor jou het meest interessant is. Voor inspiratie kun je ook onze iOS 12 review kijken!

In onze poll kun je aangeven welke drie functies in iOS 12 op jouw het meeste indruk maken. Dat kan zijn omdat het je simpelweg heel handig lijkt, omdat je al jaren hoopt op deze specifieke verbetering of omdat je al even aan de slag gegaan bent met de beta van iOS 12.

Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Mocht je nog geen keuze kunnen maken, dan kun je onze iOS 12-artikelen van de afgelopen dagen er nog eens rustig op nalezen. In ons iOS 12-overzicht lees je de belangrijkste punten, terwijl we in ons artikel met onbekende iOS 12-functies de kleinere verbeteringen onder de aandacht brengen. Of bekijk onze iOS 12 review hieronder.

Beschikbaarheid
Deze functies komen in het najaar van 2018 beschikbaar in iOS 12. Een exacte iOS 12 datum is nog niet bekend. Ontwikkelaars en publieke testers kunnen nu alvast de iOS 12 beta downloaden. Wil je meer weten over de vernieuwingen in iOS 12, bekijk dan onze lijst met kleine en minder bekende iOS 12 functies die pas na de keynote bekend werden of in de beta’s zijn ontdekt. Of bekijk onze iOS 12 review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2018, 13:04
Categorie iOS
Onderwerpen iculture peilt, ios 12

iOS 12

iOS 12 is de toekomstige software-update voor de iPhone en iPad, die in 2018 wordt verwacht. In dit overzicht lees je alles over de nieuwe functies van deze grote update, die in september 2018 wordt verwacht.

iOS 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.