Google Play Pass

Reacties voor: Google Play Pass: één betaalbundel voor meerdere apps

Een van de recente frustaties van Apple-gebruikers is dat steeds meer ontwikkelaars overstappen op een appabonnement. Je betaalt daarbij een paar euro per maand om de app te mogen gebruiken. Google pakt het anders aan met de Play Pass: één betaalde bundel voor meerdere apps en games. Het lijkt op de gamedienst Apple Arcade, maar is toch anders.
2 reacties
  1. Interessant dit. Je betaald toch al snel voor apps. Ik wil soms een kwaliteit app en daar betaal je voor, al dan niet in abonnementsvorm. Dit zorgt ervoor dat je uit een poel applicaties kan kiezen voor een vast bedrag per maand. Als hier echt goede apps in zitten, kan dit heel aantrekkelijk worden. Hopen dat Apple dan ook zo iets gaat aanbieden.

  2. Eigenlijk had ik dit al jaren geleden verwacht bij zowel Google als Apple. Maar dan een soort van groot all-in abonnement. Alle apps, films, series, muziek etc. voor zo’n 50 EUR per maand.

    Ik denk dat er heel wat animo voor is mits uitgebreid genoeg. Dan heeft Apple tot in de lengte van dagen een steady cash stroom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.