Met Eindexamen Kalender kom je nooit te laat op examens

De eindexamens zijn weer begonnen! Om ervoor te zorgen dat je in ieder geval niet te laat komt, kun je nu gebruik maken van de Eindexamen Kalender.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

De eindexamens zijn weer begonnen. Voor veel studenten een tijd vol stress en spanning, waarin ze nog één keer moeten laten zien wat ze op de middelbare school hebben geleerd. Aangezien je in deze periode al genoeg aan je hoofd hebt, is er nu de Eindexamen Kalender. Deze app helpt je door een simpel overzicht te geven op je iPhone, met daarin de datum en tijd van de examens die je moet maken. Zo hoef je dit in ieder geval niet meer te onthouden en heb je nog wat extra minuutjes om die lastige formules te bekijken of begrippen in je hoofd te stampen.


Eindexamen Kalender appHet zou je maar gebeuren: heb je al die tijd toegewerkt naar je examens, vergis je je uiteindelijk in de datum. Om die nachtmerrie te voorkomen kun je voor €0,99 de Eindexamen Kalender downloaden. Het is een eenvoudige app, die je snel laat zien wanneer en op welk tijdstip je examens beginnen. Je kiest in de app je niveau en vervolgens alle examens die je moet maken. Deze worden dan aan het overzicht toegevoegd. In de kalender zie je ook hoe lang je de tijd hebt voor elk examen en kun je het gehele examenrooster per niveau bekijken. Wil je er zeker van zijn dat je op tijd komt voor je examen, dan stuurt de de app je 20 minuten voor aanvang van het examen een notificatie ter herinnering.

Ben je op zoek naar meer handige apps die van pas kunnen komen tijdens je eindexamens? Lees dan ook onze lijst met andere apps voor je eindexamens. Maar denk eraan: gebruik je iPhone of iPad alleen om te studeren ;-). We wensen alle leerlingen van vmbo, havo en vwo heel veel succes met de eindexamens!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 mei 2015 om 11:08
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.