Apple Watch DODOcase

DODOcase maakt stijlvolle Apple Watch-lader

DODOcase heeft een houten houder voor de Apple Watch gemaakt, die het horloge met een magneet vasthoudt en draadloos oplaadt.

Apple Watch DODOcaseDe Apple Watch komt volgend jaar pas uit, maar fabrikanten maken nu al accessoires voor het horloge. Zo heeft hoesjesmaker DODOcase een speciale Apple Watch-houder onthuld, met een ingebouwde oplader. De Apple Watch laadt op als je hem hierop legt.

In de Apple Watch-houder van DODOcase zit een magneetje die het horloge op zijn plek houdt. Eenmaal verbonden met deze magneet wordt de Apple Watch ook voor je opgeladen. Eigenlijk maakt deze houder gewoon gebruik van de MagSafe-lader die achterop de Apple Watch zit, maar hij is wel wat stijlvoller dan een simpele kabel. Je horloge staat er stevig bij, op een houder die verder is gemaakt van hout.

DODOcase gaat zijn houder in 2015 gelijktijdig met de Apple Watch uitbrengen. Hij zal dan tussen de 60 en 80 dollar kosten. Reserveren kan nu al, maar je moet dan wel 5 dollar nu alvast overmaken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2014, 14:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, beschermhoes

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.