iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone 6 Plus en iPhone 6

iCulture peilt: waar ga jij de iPhone 6 (Plus) halen?

Ga jij voor de iPhone 6 in de rij staan? Laat je er eentje bezorgen of wacht je op jouw provider? We zijn in deze poll benieuwd welk plan jij hebt om de iPhone 6 in handen te krijgen.

iPhone 6 Plus en iPhone 6Afgelopen week begon de iPhone 6-verkoop in de eerste groep landen. Een fanatieke groep Nederlanders en Belgen reed naar het buitenland, om daar alvast de iPhone te gaan halen. Ook wij deden dat, om straks een zo gedegen mogelijk review over de twee toestellen te kunnen schrijven. Maar wat ga jij doen? Ben jij ook zo fanatiek geweest en heb je al een iPhone 6 in handen? Ga je wachten tot de verkoop in Nederland begint? Of wacht je gewoon tot je abonnement afloopt?

Een beetje Apple-fan weet: er zijn nogal wat manieren om de iPhone 6 te kopen. Een buitenlandse Apple Store is één optie, maar je kunt ook in Nederland een week later in de rij gaan staan. Dat kan bij Apple, bij een Apple Premium Reseller of een heel andere winkelketen. En dan zijn er ook nog de providers, traditioneel een van de populairste manieren.

Ben je er nog niet over uit? Lees dan vooral ons eerdere artikel over het reserveren van de iPhone 6 in Nederland. Of kijk waar je nu alvast een iPhone 6 pre-order kunt plaatsen. Dan ben je direct op de hoogte van alle mogelijkheden op en voor 26 september.

Welke tactiek ga jij kiezen? Laat het ons weten in onderstaande poll.

Deze poll is alleen bedoeld voor mensen die een iPhone 6 willen kopen. Ga je beslist géén iPhone 6 kopen, dan kun je toch je ei kwijt: in de reacties.

Als de poll niet goed zichtbaar is, probeer het dan via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2014, 17:38
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 6, september2014 special

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.