Apple hoofdtelefoon concept

Zo kan Apple’s luxe hoofdtelefoon eruit zien

Bij The Apple Post laten ze een concept zien van Apple's hoofdtelefoon, die volgens geruchten in het najaar uitkomt. Ziet het er geloofwaardig uit? Bekijk het zelf!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Volgens een analist van KGI werkt Apple aan een high-end hoofdtelefoon met oorschelpen. Het zou een mooie aanvulling zijn op de AirPods, maar dan met een ander design en betere audiokwaliteit. Hoe zou zo’n eigen hoofdtelefoon van Apple eruit kunnen zien? The Apple Post heeft een concept laten maken om je een indruk te geven hoe dergelijke hoofdtelefoons met Apple-logo eruit zouden kunnen zien. Het resultaat is een wit model met lichtbruine leren oorschelpen.


Apple hoofdtelefoon-concept

De oorschelpen zijn lekker zacht, zodat het luxe aanvoelt. Ook zien we chroom details zoals bij de iPhone X.

Apple hoofdtelefoon concept

Maar tegelijk valt ook op dat er wel erg naar de huidige Beats Studio-koptelefoons is gekeken. Dat maakt dit concept weer iets minder geloofwaardig.

Apple concept van hoofdtelefoon

Pas op z’n vroegst in het najaar kunnen we deze hoofdtelefoon van Apple verwachten, dus we zullen nog even geduld moeten hebben of dit het wordt.

Apple concept van hoofdtelefoon

Wil je niet wachten, dan kun je nu al ons overzicht van hippe hoofdtelefoons bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods Max

De AirPods Max is Apple's nieuwste high-end over-ear hoofdtelefoon. De AirPods Max heeft een hoofdband met een roestvrij stalen frame en afwerking van textiel. De oorschelpen zijn telescopisch verstelbaar. Op één oorschelp zit een Digital Crown om het geluid mee aan te passen en de muziek te bedienen. Ook zit er een knop op om te wisselen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodus.

AirPods Max
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.