iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 2 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op 2 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het weekend staat weer voor de deur, maar niet voordat we je met deze laatste iCulture Vandaag van de week op de hoogte gebracht hebben van al het Apple-gerelateerde nieuws van vandaag. Zo hebben we onze verwachtingen van Apple’s aankondigingen in maart op papier gezet. Waar hoop jij op en zit en voor jou wat tussen? Als je meer van de software bent, dan moet je deze concepten van macOS 11 en iOS 12 eens bekijken, want ze zijn echt de moeite waard. En wist je dat Apple-producten 4 jaar mee gaan, volgens de cijfers van een analist? Hanteer jij een langere levensduur of komt dit wel overeen met jouw eigen verwachtingen? Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Strava op Apple Watch: eerst toestemming geven

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Nike Run Club (gratis, iPhone/ Watch, iOS 13.0+) - Nike werkt samen met meditatie-app Headspace voor nieuwe audio-runs.
  • Strava GPS Running and Cycling (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Strava laat je je nu afmelden voor de weergavekaart.
  • Speedtest - Snelheidstest (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 11.0+) - De Speedtest-app heeft een nieuw donker thema voor de iPhone X.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.