Zijkant van Apple Watch Series 7 renders.

‘Renders Apple Watch Series 7 opgedoken: zo ziet het grotere scherm eruit’

Er zijn nieuwe renders van de Apple Watch Series 7 verschenen, gebaseerd op zogenaamde CAD-tekeningen, oftewel schematische tekeningen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch Series 7 wordt naar verwachting volgende maand aangekondigd. De afgelopen maanden zijn er al diverse geruchten over de Apple Watch Series 7 opgedoken, voornamelijk over het design en het scherm. Ook de nieuwe renders gebaseerd op CAD-tekeningen laten dit nieuwe design zien. De Apple Watch Series 7 lijkt platte zijkanten te krijgen, met een iets groter scherm.

‘Apple Watch Series 7 renders tonen groter scherm’

De nieuwe renders zijn gedeeld door 91Mobiles. De website heeft in het verleden vaker renders en CAD-tekeningen naar buiten gebracht, hoewel die lang niet altijd bleken te kloppen. Op de nieuwe renders zien we een Apple Watch met een groter platter scherm. In plaats van de afgeronde glazen randen, ligt het scherm nu plat op de behuizing.

Zijkant van Apple Watch Series 7 renders.

Bronnen delen ook afmetingen van het horloge met de website. Volgens de bronnen komt de Apple Watch Series 7 weer in twee formaten, namelijk 44mm en 40mm. Dit is ongewijzigd ten opzichte van de vorige generaties. Maar de 44mm Apple Watch Series 7 zou een scherm van 1,8-inch krijgen. De huidige 44mm Apple Watch Series 6 heeft een 1,78-inch scherm. Het verschil is dus erg klein, waardoor het in de praktijk mogelijk om hetzelfde schermformaat gaat.

Voorkant met scherm van Apple Watch Series 7 renders.

Andere informatie die de site deelt, zijn de afmetingen van het 44mm-model. De Apple Watch Series 7 zou 44x38x9mm zijn, ten opzichte van 44x38x10,7mm in de vorige generatie. De Apple Watch zou dus wat platter worden. Specificaties van het 40mm-model zijn niet gedeeld.

Achterkant van Apple Watch Series 7 renders.

Eerder zei Bloomberg al dat de Apple Watch Series 7 een nieuw scherm en snellere chip krijgt. Apple zou een nieuwe techniek gebruiken, waardoor het glas dichter op het scherm zit. Dat zou ook het plattere ontwerp kunnen verklaren. Voor meer geruchten check je ons overzicht van de Apple Watch Series 7 geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 is de nieuwste versie van de Apple Watch van 2021. De Apple Watch Series 7 heeft nagenoeg hetzelfde design, maar wel met een groter display. Ook komt deze Apple Watch in twee nieuwe formaten, namelijk 41mm en 45mm. Je kan kiezen uit vijf kleuren: middernacht, sterrenlicht, blauw, rood en het nieuwe groen. Er zijn geen nieuwe gezondheidsfuncties toegevoegd.

Apple Watch Series 7
9 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.