Vrouw met M1 iMac 2021

Reacties voor: Gerucht: ‘Vernieuwde 27-inch iMac met ProMotion komt begin 2022’

Voor mensen die een vernieuwde 27-inch iMac nodig hebben, is het nog even afwachten. Display-analist Ross Young denkt dat hij in het eerste kwartaal van 2022 komt, voorzien van een indrukwekkend scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Misschien ligt het aan mij, maar ik zie de meerwaarde van ProMotion niet op een iMac.🤷🏼‍♂️
    Ik meende dat de variabele refresh rate in het leven was geroepen om de batterij te sparen, iets dat bij een apparaat dat constant met de stroom is verbonden natuurlijk niet van toepassing is?

  2. Ben erg bang voor de prijzen van Apple silicon iMac 27″. Ik heb nu een 27″ iMac met 64Gb. Die 64Gb kon ik destijds nog zelf plaatsen. Maar dat kan helaas straks niet meer. En voor 64Gb is toch een M1 Max nodig. En dan heb ik nu ook 1Tb SSD. Dus als ik dat allemaal straks ook wil gaat me dat denk ik heel veel kosten.

  3. @Genesis: Waarom zou je een technologie die stroom bespaart niet willen?

  4. @Mark: Kans bestaat dat de nieuwe basis M1-Pro iMac 27″al vele malen sneller zal zijn dan wat je nu hebt 🙂

  5. @Genesis: Promotion is de term die Apple gebruikt voor 120Hz over het algemeen, alleen in mobiele devices wordt deze variabele versie aangeboden

  6. Dit wordt gewoon de nieuwe iMac Pro, voorzien van de nieuwe M1 Pro of M1 Max chip (idem de nieuwe MB Pro)
    Geplaatst boven de instap iMac, net als de MB Pro boven de MB Air staat.

  7. Als je op de nieuwe Macs al 8K video kunt bewerken zal de monitor dat dan toch ook moeten ondersteunen ? Krijgen we dan een 8K scherm op de nieuwe iMac ??

  8. @Captain Obvious: Mijn “probleem” is meer dat ik 64Gb nodig heb. Ik heb gebruik veel instrument bibliotheken met Logic Pro X. En de M1 Pro ondersteunt maar tot 32Gb zoals ik heb begrepen. Voor 64Gb moet je maar de M1 Max. Maar voorlopig kan ik nog uit de voeten met mijn huidige iMac. Dus ik heb nog tijd op door te sparen.

  9. Zouden ze echt bij 27” blijven?
    De 21,5” werd opgetrokken naar 24”. Dus de 27” naar ….32”? 😁

  10. Origineel geplaatst door Kai
    @Genesis: Promotion is de term die Apple gebruikt voor 120Hz over het algemeen, alleen in mobiele devices wordt deze variabele versie aangeboden

    Wrong! Promotion = variabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.