Reacties voor: Last Night Never Happened: gênante berichten wissen met iPhone-app

Last Night Never Happened is een app die alle genante berichtjes wist van de voorgaande avond. De app is bedoeld voor mensen die met teveel drank op iets te openhartig zijn geweest. Je kunt zelf aangeven hoe ver LNNH terug moet gaan.
8 reacties
 1. ik ben niet zo heel erg bekend met de exacte werking van Twitter, maar ik denk dat deze app nutteloos wordt wanneer je bericht geretweet is, zou het niet?

 2. Origineel geplaatst door Ruben.cc
  ik ben niet zo heel erg bekend met de exacte werking van Twitter, maar ik denk dat deze app nutteloos wordt wanneer je bericht geretweet is, zou het niet?

  Bij een Native Retweet doet de retweet het vaak ook niet meer. Retweet je door middel van RT: @ dan is het inderdaad te laat. Ik denk alleen niet dat al je onzin berichten een Retweet worden. Na 3 zijn de mensen het wel zat 😉

 3. Haha origineel idee! Alhoewel handmatig wissen ook gewoon kan natuurlijk….

 4. Meteen gekocht en kon ik misschien vannacht ongedaaan maken. Maar helaas vind hij geen berichten… Terwijl die er helaas wel zijn. Na kater nu ook 1,56 euro achteruit lol… Drank…

 5. Is er ook een app die je helpt herinneren wat er gisteren is gebeurd? Dat heb ik namelijk nodig.

 6. kijk dat is een goeiie zaak, nu kan er nog meer bier worden gedronken… niet dat ik ooit optwitter en facebook zit, maar dat maakt niet uit..:-)

 7. zonde van je geld want iedereen weet. als je een foto of iets doms plaats op het net dan nemen andere mensen het heel snel over en plaatsen ze het op andere plekken.

  Deze ap heeft alleen nut als hij dat ook kan wissen.

 8. Nutteloos, tenzij het ook telefoongesprekken ongedaan kan maken 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.