Flipperkast op de iPhone: 3 pinball-games tijdelijk gratis

GameProm geeft 3 pinballgames gratis weg. Het gaat om Wild West Pinball, The Deep Pinball en Jungle Style Pinball. Ze zijn gratis wegens de lancering van War Pinball.

wild west pinballOntwikkelaar Gameprom heeft afgelopen weekend de flipperkastgame War Pinball uitgebracht. Om dit te vieren geven ze nu drie betaalde games gratis weg. Het gaat om Wild West Pinball, The Deep Pinball en Jungle Style Pinball, drie flipperkastgames die voorheen €0,79 kostten. Ze zijn gratis te downloaden tot en met donderdag 24 maart.


In Wild West Pinball (10MB) ga je flipperen in het Wilde Westen. Door je iPhone te schudden kun je de tafel laten tilten. Meer dan 3 miljoen spelers wereldwijd zijn al actief met deze pinball-variant. De 3D-graphics en realistische fysica zijn de belangrijkste pluspunten van deze app. Er zitten verborgen locaties in de flipperkast, je kunt spelen met meerdere kogels en er zijn meerdere camera-effecten.

In The Deep Pinball (20 MB) stuur je een onderzeeër aan en duik je in de mysterieuze wereld op de bodem van de oceaan. Je komt gezonken schepen en schatkisten vol kostbaarheden tegen. De boordcomputer helpt je bij het plannen van geheime missies. Door de pinchen met je vingers wissel je van camerastandpunt. Ook hier krijg je 3D-graphics, realistische effecten en een online leaderboard.

Jungle Style Pinball (18MB) is van hetzelfde laken een pak, maar dan met een jungle-thema. Je zoekt schatten die door de indianen in een verlaten tempel in de jungle zijn achtergelaten. Velen hebben al geprobeerd de schatten te vinden, maar ze hebben het niet overleefd. Met de gouden kogel moet jij een nieuwe poging gaan wagen. Ook hier heb je meerdere kogels en verborgen schatten.

Downloaden:

Ook verkrijgbaar: War Pinball (nieuw, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2011, 18:11
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, gratis, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.