Last Night Never Happened: gênante berichten wissen met iPhone-app

Last Night Never Happened is een app die alle genante berichtjes wist van de voorgaande avond. De app is bedoeld voor mensen die met teveel drank op iets te openhartig zijn geweest. Je kunt zelf aangeven hoe ver LNNH terug moet gaan.

last night never happenedBen je iemand die het ’s avonds graag laat maakt en openhartige verslagen op Twitter of Facebook achterlaat, dan is er nu een app om de schade achteraf te beperken. Last Night Never Happened (LNNH) is een morning afterpil voor je sociale leven. Deze app wist ongewenste berichten vanaf een bepaald moment: nadat je de app hebt opgestart geef je aan hoever je terug in de tijd wilt gaan. LNNH wist daarna alle foto’s en commentaren op Facebook en berichtjes op Twitter die je sindsdien hebt gepubliceerd.


Je krijgt vooraf nog een waarschuwing, voordat ze definitief verdwijnen. De app is ook geschikt voor Europese gebruikers, want LNNH houdt rekening met de 12- en 24-uurs tijdformaten. Eventueel kun je de gewiste berichten vervangen door een persoonlijke boodschap, om duidelijk te maken dat er iets is weggehaald. Bij Twitter kan de app normale tweets en direct messages wissen, al is er natuurlijk grote kans dat de ontvanger(s) ze al hebben gelezen.

Downloaden: Last Night Never Happened (€1,59)

last night never happened iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.