QuickOffice voor iPad krijgt ondersteuning voor AirPrint

QuickOffice voor iPad heeft ondersteuning gekregen voor AirPrint.Ook kun je nu bestanden delen via SlideShare, Scribd en Dosctoc. Eerder was er al ondersteuning vanuit QuickOffice voor Dropbox, MobileMe en SugarSync.

quickofficeDe iPad is erg geschikt om klusjes voor kantoor te doen. Het bewerken van een Word-document is makkelijk te doen, als je een app zoals QuickOffice Connect Mobile Suite hebt. Dit kantoorpakket voor de iPad kan Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-documenten bewerken, overzetten en delen. Het mooie is dat de app ook ondersteuning biedt voor online opslagdiensten, zoals Dropbox, iDisk van MobileMe en SugarSync. In de nu verschenen update 2.1 kun je bestanden exporteren naar PDF-formaat en direct vanuit de app printen met AirPrint.


Je hebt hiervoor wel iOS 4.2 of hoger nodig. Met deze nieuwe versie kun je ook bestanden delen via SlideShare, Scribd en Dosctoc. Je kunt QuickOffice Connect Mobile Suite voor de iPad aanschaffen voor €11,99. Voor dat geld krijg je een app waarmee je bestanden via een lokaal Wi-Fi-netwerk op je iPad kunt zetten. Ook kun je gebruikmaken van iTunes-bestandseling via de desktop.

Downloaden: QuickOffice Connect Mobile Suite (€11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.