Reacties voor: Corrupte app-updates duiken op in de App Store

Verschillende App Store-updates worden corrupt door Apple in de App Store gezet, waardoor apps crashen na het installeren hiervan.
Lees het complete artikel → Corrupte app-updates duiken op in de App Store
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:
56 reacties
 1. Had dit beter eerst gelezen voor ik deze morgen de updates lanceerde :s

  Crashende app : iCoyote

 2. Ik dacht dat het aan m’n iPod 4 8GB lag, vanwege de capaciteit ofzo, maar het kan dus ook hieraan liggen dat mijn ‘Where’s my water’ na de update het niet meer doet

 3. Ik heb wel iets anders in mijn mac app store staan 2 updates klaar die hele maal niet voor mij zijn. Die kan ik dus ook niet updaten want die zijn niet met mijn apple id gekocht. Heel vreemd ik kan ze dus ook niet verwijderden? Er er blijven dus nu steeds 2 updates in staan. Best vervelend vind ik iemand een iedee hoe ik die updates kan verwijderen uit de mac app store die dus van een onbekent apple id zijn?

 4. TED wilde gister niet updaten. Appstore zei aldoor dat het artikel niet meer beschikbaar is.
  vanmorgen is TED wel geupdate maar nu heb ik hetzelfde met NuSport.

  vreemd allemaal

 5. Woordvinder wil ook niet updaten.

 6. Heb de app bright geüpdatet heb het zelfde probleem opent niet meer

 7. Onze update van Blits – app voor bol.com voor iPad vertoonde gisterenochtend ook dit probleem. Om onze gebruikers niet verder te belasten hebben we toen de versie offline gehaald. Gisterenavond leek het probleem gelukkig verholpen.

  Vanaf nu is versie 1.1 dus weer gewoon te downloaden. De belangrijkste update is trouwens dat het volledige assortiment van bol.com nu beschikbaar is in de app.

 8. Ik heb gisteravond icoyote geupdate naar versie 5.1. Hij crasht heel de tijd. Ik heb icoyote al via mail verwittigd, hopelijk doen ze er snel iets aan.

 9. Dus stukje bij beetje worden ook Apple gebruikers slachtoffer van hackers/malware/spammers/etc..

 10. Zet de app van Bright er ook maar bij, start niet meer op na de update.

 11. Where’s my water lijkt er ook last van te hebben..

 12. Origineel geplaatst door exandroid
  Dus stukje bij beetje worden ook Apple gebruikers slachtoffer van hackers/malware/spammers/etc..

  Je haalt nu twee dingen door elkaar. Het gaat hier om een intern, technisch probleem bij Apple rondom het versleutelen van apps. Malware en andere externe bedreigingen hebben er niets mee te maken.

 13. Notice Update Readdle Scanner Pro binnengekregen, even op mijn fav site gekeken (that’s you guys) en dus niet binnengehaald. Thanx for the HeadsUp.

 14. Ik kreeg gisteren updates van Apps binnen die niet meer op mijn toestel stonden geïnstalleerd. Heel vreemd. Na ze te hebben geüpdate en ze vervolgens te hebben verwijderd stonden ze weer klaar als update. Werkt niet helemaal perfect…

 15. Woordvinder 1.8.1 ook.

 16. Had het met NU.nl en nog een app.. :S

  en een weer app..

 17. @Gonny van der Zwaag: Ahh ok dank op de opheldering! Dat betekent dus dat Apple zijn zaakjes zelf niet helemaal op orde heeft.. Hoop dat dit snel gefixt wordt en in de toekomst niet meer voorkomt. want ik update komende tijd ff helemaal niks meer 🙂

 18. Ik zag gisteren nog een app update waarbij in de description van de update stond dat deze niet zou werken. Vandaag is deze update verdwenen.

 19. Update van mijn App is vannacht goedgekeurd door Apple en heeft last van exact hetzelfde probleem. Dacht dat dit misschien een foutje was van mij, maar vond het al raar dat het wel door de goedkeuring kwam.

 20. Lonely planet update werkt ook niet. Op de iPad zijn er ook diverse die niet werken!

 21. Zet Lords and Knights, versie 2.0 er ook maar bij. Kwam gisterenavond laat beschikbaar en op mijn iPad doet ie niks. iPhone maar even gewacht met updaten

 22. Ik heb het probleem met Icoyote, gisteren geüpdatet en vandaag in de wagen willen testen, maar start zelf niet op!

 23. Ik heb hier ook last van met 2 apps , pokerstars en samurai defense ik durf nu niks meer te updaten want nu starten de apps niet meer 🙁 hopelijk snel een oplossing hiervoor

 24. Voeg NUSport er ook maar aan toe

 25. Wat hierboven staat mbt TED, heb ik met NUsport. Indien niet te vaak voorkomt en snel wordt opgelost valt t wel mee vind ik.
  PS: reageren met swipe in iPC-App met quote doet de App crashen. Is dat een heel ander probleem? (iPadNew, recentste iOS)

 26. Ice age village chrasht ook 🙁

 27. Voeg Bright ook maar toe aan de lijst…

 28. Had ik bij Weerplaza ook. Na verwijderen en opnieuw installeren crasht hij minder maar nog steeds af en toe.

 29. ook slotomania heeft er last van, waarom heb ik ook in hemelsnaam die update gepakt

 30. Early Edition twee waarschuwt dat je niet moet updaten, ik zag dat te laat en heb wel geupdate, maar hij werkt wel. Wellicht heeft Apple het opgelost…

 31. Bright crasht na update!

 32. @dannypsv3821: @dannypsv3821:
  Ik zie de update voor slotomania staan maar die instaleer ik niet 🙂 ik wil spelen superbonus 🙂

 33. NuSport werkt ook niet…

 34. Bij ons is er ook één app niet meer te gebruiken na de update. We hebben de bug voor de zekerheid ook maar naar Apple gemaild. We hopen dat alles snel weer up-and-running is!

 35. Zijn er nog apps die nog wel goed updaten?
  How bigger the brother hoe maller de ware 😉

 36. Mijn antwoord op de poll is dus: Nee.
  Ik heb slechts 2 app’s die in de lijst voorkomen: Nu-Sport en Woord-Vinder.
  Na de up-date werken deze gewoon goed, geen crash.

  Nu komt bij mij wel een vraag boven borrelen……. komt dit euvel alleen voor bij devices welke een jail-break hebben?

  De up-dates heb ik inmiddels, zonder verdere problemen op mijn iPhone 4S, iPod Touch 4e Gen. en iPad(3) geïnstalleerd. Beide apps werken normaal.

 37. Catan HD ook sinds gisteren down/crash.

 38. @Charlie:
  Nee, niet alleen bij jailbroken toestellen. Op drie van onze testtoestellen crasht de app. Kan jij de app ‘Young Art’ (iPhone, gratis) wel installeren en openen zonder crash?

 39. Ik heb geen problemen en geen jailbreak. Maar wellicht heeft Apple de problemen nu gewoon opgelost.

 40. @DoodleSoft: Zojuist geïnstalleerd en werkt zonder problemen. Ik had een screenshot gemaakt, maar kan dat hier niet bij plaatsen.

 41. @Charlie:
  Dat is mooi. Dan zijn de problemen alleen bij gebruikers die de app ooit al eens gedownload hebben of de app updaten.

 42. @DoodleSoft: Ook ik kan YoungArt zonder problemen gebruiken op mijn iPad. Ik zit momenteel wel in Canada, weet net of dat wat uitmaakt.

 43. Maar hoe kun je van te voren checken of je een update wel of niet moet installeren!?

 44. @Mook:
  Persoonlijk raad ik aan om even geen updates te installeren die in juli 2012 zijn vrijgegeven. De datum zie je erbij staan in de App Store.

  Dit is het enige dat alle corrupte updates met elkaar gemeen hebben.

 45. Ik heb rond 17.00 vandaag Ice Age Village geüpdate, en die werkt nu inderdaad niet meer. De boodschap van de corrupte updates had me helaas nog niet bereikt.

  Nu ga ik maar even wachten. Ik vrees dat wanneer ik de app helemaal deïnstalleer en weer opnieuw installeer, al mijn voortgang in het spel verdwenen is en daar heb ik geen trek in.

 46. @Mook
  Tevoren niet, tenzij door ontwikkelaar wordt aangegeven. Je kan wel de app eerst op je computer ergens naar toe kopiëren en dan de app proberen up te daten met iTunes of iPhone. Als niet goed werkt kan je eerst nog verwijderen en nieuwste versie installeren, als ook dat niet werkt kan je dan terugvallen op eerdere versie die je hebt veiliggesteld.

 47. @doodlesoft @peersientje Thanks!

 48. Woordvinder 1.8.1 is nu ook weer goed. Eventueel al gedownloade updates eerst weggooien op iPad/iPhone, ook uit iTunes, en dan opnieuw downloaden uit de AppStore!

  Helaas gaat het nu de ene keer wel goed, en de andere keer niet. Het kan zijn dat de App Store niet overal dezelfde bestanden heeft.

 49. Ebuddy Pro start ook niet meer op na n update.

 50. Onze apps werken weer. Misschien door de e-mail die we gestuurd hebben, maar misschien is er ook een algemene oplossing. Dat weten we niet.

 51. Bright start niet meer op. De update wilde eerst niet downloaden, later wel, met dit resultaat.

 52. Ook een probleem met nusport.
  Ook in Saffari en andere browsers
  heb ik problemen.Bij zoeken stopt
  hij ermee en gaat over naar het gewone scherm.

 53. Slotomania ook ze hebben zelfs bij de update gezet dat je hem niet moet updaten

 54. @rick: 1.8.2 is ok.

 55. Na de update van 7 september 2012 start Slotomania niet goed op en connecten met Facebook gaat helemaal niet meer!!Iemand advies? AUB?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.