Screens VNC voor iOS tijdelijk in prijs gehalveerd

De iOS-app Screens VNC is tijdelijk in prijs gehalveerd. Hierdoor betaal je maar €7,99, in plaats van de gebruikelijke €15,99. Screens VNC laat je een computer op afstand bekijken en besturen.

Screens VNCDe iOS-applicatie Screens VNC is tijdelijk in prijs gehalveerd. Screens VNC is een app waarmee je op afstand toegang kunt krijgen tot je computer. Vanuit de applicatie kun je de computer vervolgens bedienen. Screens bevat ook een aantal extra mogelijkheden, zoals een observatiemodus en de mogelijkheid om een scherm via AirPlay op je televisie te bekijken.


Screens VNC tekent zich door zijn gebruiksgemak. De app is vrij simpel om in te stellen, waarna je iedere keer met een paar taps je computer op afstand kunt besturen. Je hebt wel een VNC-programma nodig op je computer. Op de Mac zit deze functie ingebouwd in het programma Apple Remote Desktop, terwijl je voor Windows een programma zoals RealVNC nodig hebt.

Screens VNC wordt tot en met 7 juli verkocht voor €7,99, in plaats van de gebruikelijke prijs van €15,99. Relatief duur voor een iPhone-app, maar na verloop van tijd goedkoper dan het populaire alternatief LogMeIn. Hierbij moet je minstens een abonnement van drie maanden afsluiten voor €3,99. Daarna wordt de prijs verhoogd.

Downloaden: Screens VNC (€7,99, normaal €15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juli 2012 om 21:20
Categorie
Diensten
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.