Apple publiceert kerstcadeaugids in online Apple Store

·

KerstcadeaugidsEen kerstcadeaugids in de online Apple Store toont alle producten die volgens Apple leuk zijn om cadeau te doen aan bijvoorbeeld iPhone-, iPod- of iPad-bezitters. Op deze manier bereidt Apple zich vast voor op de feestdagen die volgende maand van start gaan. De webpagina biedt geen bijzondere koopjes: de getoonde producten worden voor dezelfde standaardprijs verkocht. Apple rekent echter geen verzendkosten op producten die je op de pagina vindt.

De kerstcadeaugids sorteert cadeaus in vier categorieën: iPad, Mac, iPhone en iPod. Kijk je bij de categorie iPhone, dan zie je onder andere koptelefoons, hoesjes en handige accessoires die je met de iPhone kan gebruiken. Apple adverteert op de Mac-pagina ook voor de onlangs aangekondigde Fender-gitaar, die ook werkt met iOS-apparaten.

Meer informatie: Online Apple Store

Dit artikel bevat een verwijzing naar de online Apple Store. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

5 reacties

 1. door CoeXisT

  Ik wil die Parrot ZIK headphone van S ARCK erg graag hebben. Kan ‘m nergens vinden in normale winkels in mijn woonplaats helaas.

  Bestellen via de Apple Store heb ik nare ervaringen mee. PostNL dumpte mijn pakketje in mijn vuilcontainer en mijn klacht daar over werd door hun weg gewuifd. Ik moest maar klagen bij Apple, wat onmogelijk is…

  Beetje veel risico voor een headphone van € 350,-

 2. door lonerider

  Bedoel je deze?

 3. door Rayn

  @CoeXisT: Hoezo is dat Apple’s fout. Die mensen van PostNL dumpte ze tog?

 4. door CoeXisT

  @Rayn: Ja, dat was mijn gedachte ook hoor. PostNL stelde alleen dat Apple klant van hun is als verzendende partij. Ik als ontvanger had er niets mee te maken. Belachelijk natuurlijk!

 5. door viermaal raden.

  Apple is opdrachtgever en dus de enige partij waar PostNL mee te maken heeft. Als er verzendingsproblemen zijn dan is dat verantwoording van en voor rekening Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.