Apple publiceert kerstcadeaugids in online Apple Store

13 november 2012, 13:07 · Bastiaan Vroegop

KerstcadeaugidsEen kerstcadeaugids in de online Apple Store toont alle producten die volgens Apple leuk zijn om cadeau te doen aan bijvoorbeeld iPhone-, iPod- of iPad-bezitters. Op deze manier bereidt Apple zich vast voor op de feestdagen die volgende maand van start gaan. De webpagina biedt geen bijzondere koopjes: de getoonde producten worden voor dezelfde standaardprijs verkocht. Apple rekent echter geen verzendkosten op producten die je op de pagina vindt.

De kerstcadeaugids sorteert cadeaus in vier categorieën: iPad, Mac, iPhone en iPod. Kijk je bij de categorie iPhone, dan zie je onder andere koptelefoons, hoesjes en handige accessoires die je met de iPhone kan gebruiken. Apple adverteert op de Mac-pagina ook voor de onlangs aangekondigde Fender-gitaar, die ook werkt met iOS-apparaten.

Meer informatie: Online Apple Store

Dit artikel bevat een verwijzing naar de online Apple Store. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Lees meer over Apple Store in ons dossier: Apple Store.
Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

5 reacties

 • CoeXisT
  1 year

  Ik wil die Parrot ZIK headphone van S ARCK erg graag hebben. Kan ‘m nergens vinden in normale winkels in mijn woonplaats helaas.

  Bestellen via de Apple Store heb ik nare ervaringen mee. PostNL dumpte mijn pakketje in mijn vuilcontainer en mijn klacht daar over werd door hun weg gewuifd. Ik moest maar klagen bij Apple, wat onmogelijk is…

  Beetje veel risico voor een headphone van € 350,-

  Antwoord Quote

 • lonerider
  1 year

  Bedoel je deze?

  Antwoord Quote

 • Rayn
  1 year

  @CoeXisT: Hoezo is dat Apple’s fout. Die mensen van PostNL dumpte ze tog?

  Antwoord Quote

 • CoeXisT
  1 year

  @Rayn: Ja, dat was mijn gedachte ook hoor. PostNL stelde alleen dat Apple klant van hun is als verzendende partij. Ik als ontvanger had er niets mee te maken. Belachelijk natuurlijk!

  Antwoord Quote

 • viermaal raden.
  1 year

  Apple is opdrachtgever en dus de enige partij waar PostNL mee te maken heeft. Als er verzendingsproblemen zijn dan is dat verantwoording van en voor rekening Apple.

  Antwoord Quote

Comments are closed.