Vacatures wijzen wederom op nieuwe Nederlandse Apple Stores

Vacatures op Apple's website wijzen op nieuwe officiële Apple Stores in Nederland.

Apple StoreApple is op zoek naar medewerkers voor Apple Stores op “diverse locaties” in Nederland. Dit blijkt uit nieuwe vacatures op Apple’s website ontdekt door One More Thing. Er wordt onder andere gezocht naar Store Leaders, Market Leaders, Apple Specialists en medewerkers voor de Genius Bar. De vacatures kunnen er op wijzen dat Apple eigen winkels op andere locaties in Nederland wil openen.


Apple’s zoektocht naar nieuwe Genius Bar-medewerkers voor diverse locaties wijst er op dat het inderdaad zou gaan om officiële Apple Stores: de Genius Bar vind je immers alleen in Apple’s eigen winkels. Helemaal bevestigd is de komst van de nieuwe winkels echter niet, aangezien op Apple’s vacaturesite ook vacatures voor in Zoetermeer en Alkmaar staan gesorteerd onder ‘Amsterdam’. De positie zou alsnog bedoeld kunnen zijn voor de Apple Store in Amsterdam, maar niet ideaal op de site kunnen staan.

Apple was in juni ook al op zoek naar een Market Leader, binnen de businessgroep ‘Netherlands Retail’. De nieuwe vacatures wijzen er op dat Apple nu op zoek is naar nog meer medewerkers voor een mogelijke nieuwe Apple Store. Begin november zei Apple 30 tot 35 nieuwe Apple Stores te willen openen.

Een Apple Store is een officiële winkel in het beheer van Apple. Deze winkel verschilt daardoor van de Apple Premium Resellers die in Nederland verspreid zijn, zoals iCentre en Xando. Op het moment telt Apple één Apple Store, op het Leidseplein in Amsterdam.

Meer informatie: Vacatures bij Apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2012, 12:11
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store amsterdam
27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.