watchOS 6.2 final.

Reacties voor: Downloaden: watchOS 6.2 voor de Apple Watch uitgebracht

In-app aankopen in Watch-apps nu mogelijk
Apple heeft watchOS 6.2 voor de Apple Watch uitgebracht. De update brengt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars van Apple Watch-apps. Er zijn namelijk vanaf nu in-app aankopen mogelijk.
12 reacties
 1. Het updaten van de watch gaat deze keer bijzonder traag en lukt ook niet via de watch zelf. Geeft melding dat er geen contact kan worden gemaakt. Updaten via de iPhone gaat wel maar gaat zeer langzaam, dus geduld.

 2. Origineel geplaatst door hans
  Het updaten van de watch gaat deze keer bijzonder traag en lukt ook niet via de watch zelf. Geeft melding dat er geen contact kan worden gemaakt. Updaten via de iPhone gaat wel maar gaat zeer langzaam, dus geduld.

  Hier geen probleem, mi ‘gewone’ snelheid. Ik heb wel de gewoonte om de iPhone na update te herstarten voordat ik de AW update download/installeer.

 3. Ook hier geen probleem liep prima door.

 4. Na installatie van iOS13.4 op de iPhone en een herstart heb ik geprobeerd om de Apple watch te updaten. Ik krijg de melding: Zoeken naar updates mislukt. Fout tijdens het zoeken naar een software update. 😭

 5. Bij mij werkt hij ook niet zoeken naar update blijft steeds draaien en er komt een 1 te staan bij software update. Wellicht een herstart van iPhone?

 6. Watch is prima bijgewerkt naar nieuwste versie, eerst iPhone gedaan daarna watch(toen IPhone klaar was opende ik watch en was zelfs al bezig terwijl auto update niet aan staat).
  Ging wel weer lekker traag downloaden / verwerken van watch update, maar goed hij deed het dat is belangrijkste.

 7. iPhone ge-update naar 13.4 en dan de Watch os gedownload. Savonds op de lader gelegd en de update begon te verifiëren, enkel geeft hij dan altijd een foutmelding dat er iets is misgelopen en ik de Watch app moeten openen 🤷‍♂️.
  iPhone 11 Pro + Watch series 2

  Iemand een oplossing ?

 8. Hier de update van Apple Watch een stuk of 6 keer gestart. Update brak af na verifiëren: Update mislukt. Start update vanuit iPhone met BT aan, uit. Vanaf watch met en zonder BT. Uiteindelijk vanmorgen weer eens gestart vanaf watch en zowaar succesvol.

 9. Origineel geplaatst door Appeltje
  Na installatie van iOS13.4 op de iPhone en een herstart heb ik geprobeerd om de Apple watch te updaten. Ik krijg de melding: Zoeken naar updates mislukt. Fout tijdens het zoeken naar een software update. 😭

  Weke AW heb je dan.? Is het gelukt ?

 10. @Karper:

  Idem probleem hier gisteravond. Apple Watch Nike 2 + iPhone X.
  Beide meermaals herstart. Normaal gaat het als een speer. De iPhone werd wel zonder problemen geupdate. Het gaat fout bij het verifiëren. Iemand een oplossing?

 11. Ook na un-pairing en pairing een error bij het updaten van de watch. Na “verifying” gebeurt er niets meer.

 12. @Karper: Na diverse keren proberen is het vannacht uiteindelijk vanzelf gelukt. Leek er op dat in 1ste instantie de download nooit volledig is geweest waardoor de verificatie niet lukte. Volhouden dus. Gr. Rik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.