VOCOlinc VP2 stekkerdoos.

Dit HomeKit-stekkerblok van VOCOlinc heeft vier stopcontacten

Er komt weer een nieuw stekkerblok met HomeKit aan. Het minder bekende bedrijf VOCOlinc komt binnenkort met een Europese stekkerdoos die je met Siri en de Woning-app kan bedienen. Het grootste voordeel is dat er vier stekkers in kunnen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

VOCOlinc stekkerblok met HomeKit

Er zijn heel veel stekkers met HomeKit op de markt, maar het aanbod van stekkerblokken zodat je meteen meerdere apparaten kan bedienen, is een stuk beperkter. Daar komt binnenkort verandering in, want VOCOlinc, bekend van de Flowerbud-geurverstuiver, brengt binnenkort een eigen stekkerblok uit.


Waar de Eve Energy Strip en de Koogeek Power Strip elk drie stopcontacten hebben, heeft de VOCOlinc VP2 er vier. Deze nieuwe stekkerdoos komt dus vooral van pas als je veel traditionele apparaten aan wil sluiten. Een nadeel is namelijk dat er geen USB-aansluitingen op zitten, die je weer wel op de Koogeek-variant vindt.

VOCOlinc VP2 stekkerdoos werkt met HomeKit.

De Europese versie van dit stekkerblok is ontdekt door Smart Apfel. De Europese stekkerdoos is namelijk al opgedoken op Amazon, en is daar later dit najaar beschikbaar voor €59,99. Alle stopcontacten zijn onafhankelijk van elkaar via HomeKit te bedienen. Behalve met HomeKit werkt het stekkerblok ook Google Assistent en Amazon Alexa.

De stekkerdoos werkt met 2,4 GHz Wi-Fi, dus je hoeft niet bang te zijn dat je moeite hebt met verbinding leggen. De stekkerdoos heeft een vermogen van 2300W. Hij werkt ook met de LinkWise-app, waarmee je scènes instelt en je aangesloten apparaten bekijkt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 30 augustus: Extra informatie toegevoegd over onafhankelijke bediening.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2019, 12:54
Bron Bron Smart Apfel
Via Via HomeKitNews
Categorie Accessoires
Onderwerpen homekit, stekker
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.