VOCOlinc Flowerbud

Flowerbud is de eerste HomeKit-geurverstuiver

De Flowerbud wordt gemaakt door VOCOlinc en is de eerste geurverstuiver die met HomeKit werkt. Hij is geschikt voor een ruimte van 40 vierkante meter.

Heb je eerder onze review van de Rituals Perfume Genie geurverstuiver gelezen en baal je dat het niet met HomeKit werkt? Dan is de Flowerbud misschien een beter idee. Deze heeft een vloeistoftankje van 300ml en is bedoeld voor wat kleinere ruimtes. De etherische oliën worden met ultrasone geluidsgolven door je kamer verspreid. En omdat het HomeKit is kun je het ook meenemen in je Woning-scenes.

Flowerbud geurverstuiver

Naast de samenwerking met HomeKit heeft VOCOlinc ook gedacht aan ondersteuning voor Alexa en Google Assistent. Daarnaast kun je de Flowerbud via de LinkWise-app van de fabrikant aansturen.

De belangrijkste functie van de Flowerbud is om geur te verspreiden, maar tegelijk is het druppelvormige apparaat een sfeerlicht. Er zit ook een luchtvochtigheidsmeter in, die je via HomeKit kunt uitlezen en vervolgens triggers erop kunt loslaten. Het is dus niet alleen een alternatief voor je traditionele aromalamp, waarbij je een kaarsje gebruikt om een mengsel van water en olie te verwarmen, maar je kunt er veel meer mee. Er is wel een verschil met de Rituals geurdispenser, waar je speciale cartridges voor moet kopen. Bij de Flowerbud giet je zelf water en olie erin.

De geurverspreider kost 60 euro bij Amazon. Eerder bracht VOCOlinc al een 40 euro kostende slimme stekker met USB-aansluiting en nachtlampje. Ze hebben ook lampen, lichtstrips en ander materiaal. En er komt nog meer aan, zoals een slim slot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2018, 10:18
Categorie Accessoires
Onderwerp homekit

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.