Flowerbud is de eerste HomeKit-geurverstuiver

De Flowerbud wordt gemaakt door VOCOlinc en is de eerste geurverstuiver die met HomeKit werkt. Hij is geschikt voor een ruimte van 40 vierkante meter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Heb je eerder onze review van de Rituals Perfume Genie geurverstuiver gelezen en baal je dat het niet met HomeKit werkt? Dan is de Flowerbud misschien een beter idee. Deze heeft een vloeistoftankje van 300ml en is bedoeld voor wat kleinere ruimtes. De etherische oliën worden met ultrasone geluidsgolven door je kamer verspreid. En omdat het HomeKit is kun je het ook meenemen in je Woning-scenes.


Flowerbud geurverstuiver

Naast de samenwerking met HomeKit heeft VOCOlinc ook gedacht aan ondersteuning voor Alexa en Google Assistent. Daarnaast kun je de Flowerbud via de LinkWise-app van de fabrikant aansturen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De belangrijkste functie van de Flowerbud is om geur te verspreiden, maar tegelijk is het druppelvormige apparaat een sfeerlicht. Er zit ook een luchtvochtigheidsmeter in, die je via HomeKit kunt uitlezen en vervolgens triggers erop kunt loslaten. Het is dus niet alleen een alternatief voor je traditionele aromalamp, waarbij je een kaarsje gebruikt om een mengsel van water en olie te verwarmen, maar je kunt er veel meer mee. Er is wel een verschil met de Rituals geurdispenser, waar je speciale cartridges voor moet kopen. Bij de Flowerbud giet je zelf water en olie erin.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De geurverspreider kost 60 euro bij Amazon. Eerder bracht VOCOlinc al een 40 euro kostende slimme stekker met USB-aansluiting en nachtlampje. Ze hebben ook lampen, lichtstrips en ander materiaal. En er komt nog meer aan, zoals een slim slot.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juni 2020 om 9:18
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.