Formule 1 in Nederland

Viaplay-abonnees krijgen in 2024 F1 TV Pro er gratis bij

Viaplay-abonnement gaat in 2024 veranderen, dankzij een strategische samenwerking met F1. Voor Nederlandse kijkers houdt het in, dat je vanaf volgend seizoen bij je Viaplay-abonnement ook toegang krijgt tot F1 TV Pro

Viaplay bezit momenteel de rechten van de Formule 1 in Nederland en dat blijft in het seizoen 2024 ook het geval. Maar je krijgt wel meer mogelijkheden om te kijken. Het is namelijk niet meer nodig om een apart abonnement op F1 TV Pro af te sluiten, want dat krijg je er gratis bij, dankzij een samenwerking tussen beide bedrijven. Wie een Viaplay-abonnement heeft, krijgt dus F1 TV Pro cadeau. In dit artikel leggen we uit hoe jij je account kunt koppelen en welke extra mogelijkheden dit biedt.

Zo koppel je je Viaplay-abonnement aan F1 TV Pro

Heb je je Viaplay-abonnement afgesloten, dan kun je die koppelen aan F1 TV Pro. Onderstaand stappenplan legt uit hoe dit werkt.

Je Viaplay-account koppelen aan F1 TV Pro doe je zo:

  1. Ga naar de website van F1 TV Pro.
  2. Log in met je account. Heb je nog geen account, dan kun je eenvoudig eentje aanmaken.
  3. Klik op ‘Synchroniseer Mijn Account’. 
  4. Je wordt doorgestuurd naar Viaplay.
  5. Log in met je Viaplay-account.
  6. Klaar! Je kunt nu kijken.

Dit zijn de voordelen van Viaplay met gratis F1 TV Pro

Dat je nu gratis F1 TV Pro krijgt bij je Viaplay-abonnement heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt nu met twee gezinnen naar de Formule 1 kijken: de ene groep kijkt bij Viaplay en de andere bij F1 TV Pro. Voorheen kon je bij Viaplay met twee gelijktijdige streams kijken, maar dat is afgeschaft.
  • Had je eerder een abonnement op beide diensten, dan kun je geld besparen. Je hoeft nu alleen nog voor Viaplay te betalen en bent dus goedkoper uit.
  • Was je voorheen alleen abonnee bij Viaplay, dan krijg je er een hoop extra content bij. F1 TV Pro biedt nog meer mogelijkheden om de vrije trainingen, kwalificaties en races mee te maken, met daarnaast speciale programma’s en documentaires over autosport. Bij elke race kun je meekijken met de coureur en je krijgt realtime statistieken. Dat wordt dus voortaan op twee schermen tegelijk kijken!
Bekijk ook

Vanaf 30 april: zo bespaar je 20% op Viaplay

Wil je de Formule 1 kijken of ben je meer geïnteresseerd in de Premier League en Bundesliga? Dan moet je Viaplay hebben! Check de actuele aanbiedingen om ViaPlay met korting te kijken via KPN, T-Mobile, Ziggo en Caiway kijken. In dit artikel leggen we uit hoe je Viaplay zo goedkoop mogelijk kunt kijken.

Dit verandert er voor mensen met een Viaplay-abonnement

Heb je een Viaplay-abonnement? Dan krijg je er in 2024 toegang tot F1 TV Pro bij, zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Dit kost je €15,99 per maand, maar er zijn regelmatig Viaplay-aanbiedingen, waardoor je minder betaalt. Wat er na 2025 gebeurt is onzeker. De rechten van de Formule 1 vallen weer vrij en het is nog allerminst zeker of Viaplay voldoende geld kan neerleggen. Ook Ziggo Sport is in de race. Deze aanbieder was onder Nederlanders iets meer geliefd vanwege de commentaren van Olav Mol en Jack Plooij. Zij zijn momenteel alleen nog te horen via Grand Prix Radio.

Bekijk ook

Formule 1 gratis kijken: dit zijn je opties

Kijk gratis naar de Formule 1, volledig legaal! We vertellen 8 manieren om de F1 races te volgen, zonder dat het je een cent kost.

Dit verandert er voor mensen met een F1 TV Pro-abonnement

Ben je al abonnee van F1 TV Pro en wil je dit blijven kijken? Dat kan. De dienst is nog steeds los af te sluiten, zonder dat je aan Viaplay vast zit. F1 TV Pro is bovendien iets goedkoper. Heb je voldoende aan de content van F1 TV Pro, dan ben je voor €95,99 klaar voor het hele jaar. Het commentaar wordt geleverd vanuit verschillende landen. Je kunt schakelen tussen de on board-beelden, de live track-map en het pitlane-kanaal.

In 2024 hoef je als abonnee van Viaplay dus geen keuze meer te maken, want je krijgt ze allebei. Wil je toch liever één van beide diensten, dan vind je in onze vergelijking van Viaplay vs F1 TV Pro alle info om het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past.

Bekijk ook

Viaplay of F1 TV Pro: bij welke dienst kijk jij dit jaar de Formule 1?

Kies je voor Viaplay, of F1 TV Pro? In 2024 verandert er nog al wat! We vertellen je hoe je het goedkoopst én het meest compleet naar de Formule 1 kunt kijken! Voor sommige abonnees is het in 2024 zelfs iets gunstiger geworden, want je krijgt meer voor hetzelfde geld.

Revisiegeschiedenis:

  • 2024 - 29 februari: We hebben dit artikel aangevuld met een stappenplan hoe je F1 TV Pro kunt activeren als Viaplay-abonnee.

Reacties: 10 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.