Formule 1 in Nederland

Reacties voor: Viaplay-abonnees krijgen in 2024 F1 TV Pro er gratis bij

Viaplay-abonnement gaat in 2024 veranderen, dankzij een strategische samenwerking met F1. Voor Nederlandse kijkers houdt het in, dat je vanaf volgend seizoen bij je Viaplay-abonnement ook toegang krijgt tot F1 TV Pro

Reacties: 10 reacties

  1. volgens mij kan je met wat korting en pre-season aanschaf f1 pro voor 52 pj krijgen.
    Dus waarom men bij via t wil afnemen en op jaar basis bijna 200 kwijt is, is mij een raadsel.

    Reageer op tim

  2. Bij F1 TV Pro dus veel meer voor veel minder geld. Waarom mensen nog voor Viaplee kiezen is mij een raadsel.

    Reageer op Red Beard

  3. Voordeel is dat je naast de 2 die via Viaplay kunnen kijken ook nog 2 via F1 tv kunnen kijken. Zo is een abo delen wel voordelig natuurlijk

    Reageer op Ro

  4. F1Pro met korting nog geen 60 euro viaplay een kleine 200 euro per jaar.. maar goed als je van hockey houdt is die 200 euro wel wat waard.

    Reageer op Wat een onzin

  5. Nou niet gratis hoor!
    Je betaalt er altijd nog gewoon voor.
    Nu dit naar ViaPlay komt zullen ze later de prijs wel gaan verhogen.

    Reageer op Stefan

  6. @tim: Bij Viaplay draait het niet alleen om de Formule 1. Viaplay heeft ook andere sporten waaronder Engels en Duits voetbal. Er zijn dus ook veel mensen die Viaplay nemen voor het voetbal.

    Reageer op Rv

  7. (Red.) We hebben dit artikel aangevuld met een stappenplan hoe je F1 TV Pro kunt activeren als Viaplay-abonnee.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  8. Hoeveel krijgen jullie wel niet betaald om deze aanbieder te promoten? Ik hoop dat ze snel failliet gaan, dergelijke arrogantie hoort niet in Nederland.

    Reageer op Red

  9. Jullie schrijven dat Olav Mol en Jack Plooij te beluisteren zijn op grandprix radio ? Volgens mij heeft die fijne viaplee ook de radiorechten van f1 opgekocht om Plooij en Mol buitenspel te zetten. Het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij is tijdens de race alleen te beluisteren in België dus als je Olav en Jack wilt horen zul dat via een vpn moeten doen. Als viaplee het f1 commentaar van Mol en Plooij hadden gehad dan zouden veel meer mensen een abbo hebben afgesloten op viaplee.
    Viaplee is bezig de prijzen en afspraken zo te manipuleren dat je bijna niet meer om ze heen kan. Arrogant dwingen vind ik het.

    Reageer op Edbdgsk

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.