Odido winkel

Odido geeft je dubbele data bij meerdere abonnementen op hetzelfde adres

Odido breidt het Klantvoordeel-programma uit. Binnenkort krijgen klanten dubbele data als ze meerdere abonnementen op hetzelfde adres hebben. Daarbij zijn meerdere combinaties mogelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bij nagenoeg alle providers krijg je meerdere voordelen als je abonnementen combineert. Denk bijvoorbeeld aan mobiel van Vodafone met vast internet en tv van Ziggo. Ook Odido heeft dergelijke voordelen, onder de noemer Klantvoordeel. In een e-mail aan klanten laat de provider weten dat ze het Klantvoordeel-programma gaan vernieuwen. In de nieuwe versie krijg je dubbele data bij meerdere abonnementen op hetzelfde adres. Kijk hier voor meer info.

Dubbele data bij Odido bij meerdere abonnementen

Vanaf 12 maart verdubbelt Odido de databundels van mobiele abonnementen (met uitzondering van Unlimited) als er meerdere abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan. Dat mag elke combinatie zijn: meerdere mobiele abonnementen of bijvoorbeeld mobiel en vast internet. Woon je met z’n vieren in huis en zitten jullie allemaal bij Odido, dan krijgt iedereen vanaf 12 maart dus twee keer zoveel data.

Op dit moment geldt daarbij dat je per maand extra korting krijgt op een abonnement, bijvoorbeeld €2,50 korting en een extra bundel van 5GB. Om in aanmerking te komen voor dubbele data, moet het je contract wel afgesloten zijn na 29 januari 2018. Ook moet je je aanmelden voor Klantvoordeel via de website van Odido. Het geldt ook voor voormalige Tele2-abonnees.

Bekijk hier het persbericht

Odido introduceert dubbele data voor klanten die meerdere abonnementen combineren

Provider verhoogt daarnaast ook ruim 80% van de mobiele databundels


Den Haag, 7 maart 2024- Odido verdubbelt de mobiele data voor klanten die meerdere abonnementen combineren op 1 adres in Klantvoordeel, hét voordeelprogramma. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen zo profiteren van de dubbele data. Bestaande klanten zijn de afgelopen dagen persoonlijk geïnformeerd over deze positieve wijzigingen waarmee Odido laat zien dat het van klantgerichtheid een absolute prioriteit maakt. De wijzigingen gaan in vanaf 12 maart. 

Odido wil haar bestaande maar ook straks nieuwe klanten in staat stellen om alles uit haar diensten en netwerk van wereldklasse te halen en hen belonen voor hun keuze. Tegelijkertijd vindt de provider dat iedereen altijd verbonden moet kunnen zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over datalimieten. Daarom is het bestaande voordeelprogramma verbeterd. Heeft een klant meerdere abonnementen op 1 adres gecombineerd in Klantvoordeel dan wordt de databundel verdubbeld. Heeft een klant bijvoorbeeld een databundel van 20GB per maand dan krijgt de klant er 20GB bij en komt daarmee op een totaal van 40GB per maand. 

Verhoging databundel bestaande klanten 
Odido ziet jaarlijks een toename in het totale mobiele dataverbruik op haar mobiele netwerk. Om ervoor te zorgen dat bestaande klanten met een beperkte databundel mee kunnen gaan in deze trend, heeft Odido ook meer dan 80% van haar huidige databundels gratis opgehoogd. Helemaal in lijn met de ambitie van de telecomprovider om de onbetwiste Customer Champion te worden. Klanten die in aanmerking komen voor de gratis upgrade van hun databundel krijgen maandelijks minimaal 1 GB tot maximaal 5 GB cadeau, afhankelijk van hun huidige databundel. Voor klanten die meerdere abonnementen kunnen combineren in Klantvoordeel, wordt deze opgehoogde databundel ook nog eens maandelijks verdubbeld.
 

Genieten van meer mobiele data 
Tisha van Lammeren, Chief Commercial Officer Mass Market bij Odido: “Wij vinden dat iedereen altijd verbonden moet kunnen zijn, dat is onderdeel van de antwoorden van Odido. In een tijd dat het totale dataverbruik maar blijft stijgen, willen wij onze trouwe klanten meer mobiele data geven en daarnaast iets extra’s bieden. En hoe kan dat beter dan in de vorm van meer data? Ons mobiele netwerk werd in februari bestempeld met ‘outstanding’ en behoort daarmee tot de wereldwijde top 3. Met alle extra data geven we onze klanten nog meer mogelijkheden om gebruik te blijven maken van ons mobiele netwerk van wereldklasse, en hoeven ze minder snel op hun datalimiet te letten.”

VodafoneZiggo en KPN bieden al dubbele data als je vast en mobiel combineert, maar bij Odido maakt het dus niet uit of het om mobiel of vast gaat. Odido biedt daarnaast aan sommige klanten nog een tweede bonus met extra data, om te vieren dat de provider een half jaar geleden van start ging.

Uiteraard kun je bij Odido een iPhone met abonnement afsluiten, maar je kunt ook korting scoren met vast internet. Op onze pagina met Odido-kortingen lees je welke acties er op dit moment gelden.

Bekijk ook

Odido voor je iPhone-abonnement: 12 vragen en antwoorden

Zoek je een nieuwe iPhone met Odido abonnement? Misschien is het voormalige T-Mobile precies wat je zoekt! Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor Odido sim only en abonnementen met iPhone. En wat betekent de naamsverandering voor bestaande klanten? We beantwoorden het allemaal in deze FAQ!

Bekijk de beste sim-only deals van Odido:

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2024 om 18:42
Onderwerp
Bron
Odido persbericht
Categorie
Providers

Reacties: 2 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.