tvOS 13.4.8 final.

tvOS 13.4.8 nu te downloaden voor Apple TV HD en 4K, ook update voor HomePod

Voor de Apple TV HD, Apple TV 4K en de HomePod kun je nu update 13.4.8 downloaden en installeren. tvOS 13.4.8 is klein en bevat alleen bugfixes.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tvOS 13.4.8 beschikbaar

Welke bugs er precies zijn opgelost in tvOS 13.4.8 is onbekend. Apple brengt regelmatig kleinere updates uit voor de Apple TV zonder duidelijke update-omschrijving. Nieuwe functies zitten er niet in, maar updaten kan geen kwaad. Mogelijk heeft de update enkele beveiligingsproblemen verholpen of werken bepaalde apps net iets beter dan voorheen. Als we toch nog een nieuwe functie ontdekken, lees je dat natuurlijk bij iCulture. Heb je zelf iets gezien, dan kan je dat natuurlijk altijd laten weten in de reacties.

HomePod-update 13.4.8

Apple heeft ook een update voor de HomePod uitgebracht. Deze bevat volgens de releasenotes algemene verbeteringen voor stabiliteit. De software wordt automatisch geïnstalleerd, maar je kunt het ook handmatig doen.

tvOS 13.4.8 downloaden
tvOS 13.4.8 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 13.4.8 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Apple is momenteel druk bezig met de doorontwikkeling en het testen van tvOS 14. Deze update brengt onder meer verbeteringen voor HomeKit op Apple TV. Ook kun je YouTube op Apple TV in 4K kijken.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

tvOS 13

tvOS 13 is de grote software-update voor de Apple TV, die in het najaar van 2019 verscheen. Het bevat enkele nieuwe functies, zoals ondersteuning voor gamecontrollers en meerdere gebruikers. tvOS 13 is beschikbaar voor iedereen met een Apple TV HD of nieuwer.

tvOS 13
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.