Sonos Playbase voorkant.

Afbeeldingen van nieuwe Sonos Playbase gelekt, mogelijk in maart beschikbaar

Sonos komt binnenkort waarschijnlijk met de nieuwe Sonos Playbase. Deze nieuwe platte speaker zou bedoeld zijn voor onder je televisie en komt mogelijk in maart beschikbaar. Gelekte afbeeldingen laten zien hoe deze eruit komt te zien.

Sonos Playbase voorkant.
Sonos heeft allerlei speakers in het assortiment zoals de Play:5, maar binnenkort komt daar waarschijnlijk een nieuw model bij. De Sonos Playbase is een aankomende nieuwe speaker voor bij je televisie, vergelijkbaar met de huidige Playbar. In plaats van voor je televisie, kun je deze platte Playbase er onder plaatsen. Volgens een Amerikaanse retailer komt deze in maart beschikbaar voor $699.

Sonos Playbase gelekt

De Sonos Playbase verscheen kort op de website van de Amerikaanse retailer B&H. Volgens het verkooppunt gaat de Sonos Playbase $699 kosten, dezelfde prijs als de Sonos Playbar. Mocht de winkelketen het bij het juiste eind hebben, dan verschijnt de Playbase ergens in maart. De Sonos Playbase is nog niet officieel aangekondigd, maar de naam is wel al een hele tijd geleden door Sonos geregistreerd. Behalve de benoeming in deze Amerikaanse webshop, zijn er ook afbeeldingen uitgelekt. De Sonos Playbase is een vrij platte speaker van slechts enkele centimeters hoog. Hij heeft daardoor wat weg van de oudere AirPort en Time Capsule, maar dan aan de voorkant een gaas voor de speaker.

Sonos Playbase achterkant.

Behalve in het wit zou de Playbase ook in een zwarte versie moeten komen. Mochten de afbeeldingen kloppen, dan heeft de Playbase een optische aansluiting en een ethernetpoort. Het is de verwachting dat de speaker ook te koppelen is aan al je andere Sonos-speakers. Dit werkt dan waarschijnlijk ook met Sonos tuningsoftware Trueplay, zodat het geluid goed klinkt voor de ruimte waarin de speaker staat. De speaker zou ook ondersteuning krijgen voor Amazon Alexa voor stembediening.

Sonos Playbase zijkant.

Mocht de Sonos Playbase inderdaad in maart beschikbaar komen, dan zal het niet lang meer duren voordat deze officieel aangekondigd gaat worden. De Sonos Playbase lijkt in ieder geval een mooie oplossing te zijn om stijlvol draadloos van je muziek te genieten of aan je televisie te koppelen.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2017, 10:15
Categorie Accessoires
Onderwerp sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.