Satechi multipoort-hub USB-C pro.

Nieuw bij Apple: exclusieve Satechi-hub en Native Union-accessoires

Apple heeft opnieuw een reeks nieuwe accessoires in haar online webwinkel gezet. Het gaat om een aantal exclusieve accessoires, waaronder een nieuwe multiporthub van Satechi en draadloze opladers van Native Union.

De afgelopen dagen heeft Apple een groot aantal nieuwe accessoires in haar online store gezet. Zo schreven we eerder al over nieuwe Belkin-opladers in de Apple Store en zijn ook de nieuwe Withings BPM Core bloeddrukmeter en Rotor Riot-gamecontroller beschikbaar. Vandaag zijn er weer enkele nieuwe toevoegingen gedaan. Satechi brengt een nieuwe handige USB-C adapter op de markt met daarin een USB-C aansluiting voor stroom, HDMI en meer.

Satechi USB-C multipoort Pro-adapter

De Satechi-hub lijkt op veel van de soortgelijke hubs die het bedrijf al eerder uitgebracht heeft. Deze versie die exclusief bij de Apple Store te koop is, heeft in totaal vijf aansluitingen: een USB-C ingang voor stroomvoorziening, een USB 3.0-poort met snelheden tot 5Gbps, een SD-kaartlezer voor gewone en micro-SD kaartjes en een HDMI-aansluiting met ondersteuning voor 4K. Hou er bij de HDMI-poort wel rekening mee dat deze het signaal in maximaal 30Hz doorstuurt. De losse Satchi HDMI-adapter (€35) kan het signaal doorsturen tot 60Hz, met een hogere beeldkwaliteit als gevolg.

De hub sluit je met één USB-C kabel aan aan je Mac of de nieuwste iPad Pro. De adapter is geschikt voor alle recente Macs en MacBooks met USB-C aansluiting. De Satechi USB-C multipoort-Pro-adapter is beschikbaar in spacegrijs en kost €74,95.

Native Union kabels en draadloze opladers beschikbaar

Native Union had al een collectie aan accessoires in de Apple Store, maar dit is nu uitgebreid met een aantal nieuwe kabels, draadloze opladers en hoesjes. Er zit bijvoorbeeld een handige oplader voor de Apple Watch bij, met een stevige kabel die je makkelijk bij elkaar houdt met een leren bandje. Er is ook een nieuwe sleutelkabel met Lightning en USB-A die je gewoon aan je sleutelbos doet, zodat je altijd een oplader bij je hebt. Wat betreft draadloze opladers kun je kiezen uit een aantal stijlvolle modellen in verschillende kleuren. De laders werken tot 7,5W, zodat je op maximale snelheid draadloos kan opladen.

Native Union Draadloze oplader.

Wat betreft hoesjes kan je kiezen uit een nieuwe sleeve voor de 15-inch MacBook Pro, een sleeve voor de iPad Pro (11- en 12,9-inch) en een nieuw hoesje voor de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max. Dit hoesje heeft hetzelfde patroon als de draadloze laders, dus ze passen mooi bij elkaar.

Zoek je iets anders, bekijk dan ons overzicht van draadloze opladers voor iPhone of ons overzicht van iPhone-hoesjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.