Belkin-houder voor bureau

Drie nieuwe Belkin-opladers verkrijgbaar in de Apple Store

Apple heeft drie nieuwe Belkin-opladers aan het assortiment toegevoegd. In de Apple Store vind je de BOOST draadloze oplaadpad (liggend), een staande houder en een klem die je in het ventilatierooster van de auto kunt steken.

Het gaat dus om drie nieuwe producten voor draadloos opladen, die allemaal onder de naam BOOST↑CHARGE worden uitgebracht. Meestal brengt Belkin ze ook via de eigen webshop en via diverse webwinkels zoals Coolblue en Amac op de markt, maar voor Apple worden speciale uitvoeringen gemaakt zodat er een ‘exclusief’ label op kan worden geplakt.

Belkin-autolader voor ventilatierooster

We beginnen met de autolader die je in het ventilatierooster van de auto kunt steken. Deze houders zijn al langere tijd populair, maar ze zijn meestal alleen bedoeld om de iPhone te bevestigen, niet om te laden.

Belkin autohouder met ventilatierooster

Belkin’s BOOST↑CHARGE-houder voor de auto laadt je iPhone wel op, namelijk met een vermogen van 7,5 Watt. De twee armen zijn voorzien van zachte bekleding en de twee pootjes aan de achterkant steek je in het rooster. Het dashboard van de auto moet daar wel geschikt voor zijn. Je betaalt er €64,95 voor in de kleur zwart. Belkin had al een simpele houder voor het ventilatierooster van €29,95, maar die laadt niet op.

Belkin BOOST↑CHARGE draadloze oplaadstandaard

Wil je je iPhone staand opladen waarbij je ook nog het scherm kunt aflezen, dan is de Qi-gebaseerde draadloze oplaadstandaard misschien iets voor je. Hij is in portret- en landschapsweergave te gebruiken en zorgt ervoor dat je nog steeds de iPhone kunt gebruiken tijdens het laden. Dat gebeurt op een vermogen van 7,5 Watt. Deze kost €54,95 en is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. De Nederlandse Apple Store verkoopt echter alleen de zwarte variant.

Belkin-houder voor bureau

Belkin BOOST↑CHARGE draadloos oplaadstation

Daarnaast is er nog een draadloos oplaadstation, in de vorm van een simpele zwarte schijf. Die leg je op je bureau of nachtkastje neer om op een vermogen van 5 Watt te kunnen laden. Vanwege dit relatief lage vermogen is het vooral handig voor ’s nachts laden, als je alle tijd hebt.

Belkin-oplaadschijf

Deze draadloze oplaadschijf is tegelijk ook het minst onderscheidend: er liggen in de winkels tientallen soortgelijke producten, waar toevallig geen Belkin-merkje op staat maar die wel voorzien zijn van Mdi-Keurmerk, zoals die van Anker. Daar betaal je een stuk minder voor. Ben je echt helemaal blut en wil je wat meer risico nemen, dan kun je nog goedkopere niet-goedgekeurde draadloze laders vinden. Het model van Belkin heeft antislip-materiaal en een led-lampje om aan te geven dat je iPhone wordt opgeladen. Hij kost €29,95 en is verkrijgbaar in zwart en wit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.