Rotor Riot gamecontroller

Met deze gamecontroller bestuur je nog makkelijker Fortnite (en drones)

Rotor Riot
Met de Rotor Riot gamecontroller kun je nog makkelijker games spelen. Apple heeft een vernieuwde versie in het assortiment opgenomen met een nieuw ontworpen D-Pad en de mogelijkheid om te laden tijdens het gamen. Dat laatste is wel handig als het gamen net iets langer duurt dan je had gepland.

Rotor Riot gamecontroller

Als het om gamecontrollers gaat, dan waren er een aantal jaren geleden nog heel wat ontwikkelingen. Er waren meerdere fabrikanten die gamecontrollers met MFi-certificaat maakten. Het is dan ook alweer een tijdje geleden dat we er eentje gereviewd hebben: de SteelSeries Nimbus.

Rotor Riot gamecontroller

Rotor Riot maakt echter ook mooie gamecontrollers, die ook populair zijn voor het bedienen van drones. Het nieuwste model (€54,95) is geschikt voor iPhone en iPad en is op een aantal punten verbeterd. Zo zit er nu een ingebouwde Lightning-poort in zodat je kunt opladen tijdens het gamen.


De houder voor je toestel is ook verbeterd met een ‘zero gravity’ effect. Ook is de directionele pad vernieuwd. Er is gekozen voor een bekabelde oplossing, om te zorgen dat de latency zo laag mogelijk is. De houder is echter los te koppelen, zodat je de controller ook voor andere toepassingen kunt gebruiken.

Rotor Riot gamecontroller

Rotor Riot heeft als enige een door Apple gecertificeerde gamecontroller met klikbare L3 en R3 duimknoppen. Apple lijkt druk bezig om het assortiment van de Apple Store te vernieuwen, want er zijn de afgelopen dagen nog meer accessoires toegevoegd zoals deze draadloze opladers van Belkin en deze bloeddrukmeter van Withings.

Rotor Riot gamecontroller

Wat de gamecontroller van Rotor Riot betreft, die kost €54,95 bij Apple. Op de website van de fabrikant vind je nog meer info.

Rotor Riot gamecontroller

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.